Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor ez hogy is van?...

Most akkor ez hogy is van? 3hete csináltam tesztet és pozitív lett. El mentem a dokihoz. A fundusban egy élő embryozsák látható, és 6 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Ma vissza mentem hüvely ultrahangra és Vaskos endomentrium, benne 12x10mm-es petezsák, melyben szikhólyag és embryocsomo jelenleg nem látható. És nem is vagyok 6 hetes hmm de közben 1 hete vérezgetek, Ezt valaki érti?

2014. dec. 22. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert olyan nem létezik hogy élő embriózsák.
2014. dec. 22. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsit zavarosan fogalmaztál. Jól értem, hogy 3 hete megállapították, hogy 6 hetes vagy? Élő embriót írtak akkor már, láttad, hogy pulzál, vagy csak petezsàk, benne embriócsomó? Ha egy hete vérezgetsz és most ismét 6 hetesnek mondtak, akkor valami nem jó... Ugyanaz a doki vizsgált? Nem kérdezted tőle, hogy akkor most élő vagy sem? Ha nem nőtt a zsák, vérzel, akkor lehet, hogy vetélni fogsz. A dokinak el kellett volna mondani, hogy mire figyelj...
2014. dec. 22. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
A leírás alapján valszeg épp vetélsz el.
2014. dec. 22. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt leírhatnád értelmesen hogy tudjunk segíteni...
2014. dec. 22. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Talányos...
2014. dec. 22. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
sziasztok ! hát ugy irtam le ahogy a pappírocskán van és én se értem hm a vérzés el mult 4 napja hála.Nem ugyan az a doki vizsgált aki elsőnek a második doki azt mondta nem 6 hetes vagyok és ő mondta h emryocsomo nem látható tudom zavaros az egész de köszönöm a kommenteket
2014. dec. 29. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Azóta eltelt egy hét. Van valami fejlemény?
2014. dec. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!