Valaki szedett antibiotikumot terhessége alatt? Kérem írjon hogy nem e árthat a babának.15szemet kéne bevennem összesen. :Sés félek (16h)
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 19:13
1/17 anonim válasza:
Ha az orvos tudott a terhességről amikor felírta,akkor szedd be ,ha nem tud,akkor menj issza és beszéld meg vele a dolgot.
2/17 anonim válasza:
Én is szedtem a 15. Héten, nekem doki írta Fel, ès az antibiotikumra ráis volt írva, hogy terhesen is szedhető. Most 21 hetes vagyok, eddig minden rendben.
3/17 A kérdező kommentje:
persze hogy tudja,dalacint írt fel,de az van a tájékoztatóján,hogy csak elkerülhetetlen esetekben szedhető terheseknek...hát így nemvalami megnyugtató..:S
2010. márc. 5. 19:33
4/17 anonim válasza:
Én szedtem augmentint, muszáj volt, semmi baja a kisfiamnak!
5/17 anonim válasza:
Én a végén szedtem csak, de az nem ártott a babának. Az első trimeszterben nem szednék, csak ha tényleg nagyon muszáj. :( De ha az orvos ezt látja a legjobb lehetőségnek, gondolom, elég nagy a baj, akkor bizz benne szerintem. Jobbulást!
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)bár már tudtommal a 2.trimeszterbe vagyok,vagy nem?hétfőn leszek 17hetes.Azt nemtudja esetleg valaki ha netán ártana a babának az antibiotikum,mi baja lehet pontosan,és mikor?Mert sehol nemtalálok ilyenről írást...
2010. márc. 5. 20:49
7/17 anonim válasza:
Azért nem találsz róla semmit, mert nem árt a babának :)
A te kezeletlen betegséged viszont okozhat károsodást!
Miért kell egyébként szedned?
8/17 anonim válasza:
nekem is kellett szednem, nem lett baja manónak
34. hetes kismama
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)Mert a jobboldali petefészkembe van valami gyulladás,egy 20mm-es tüsző,így mondta a doki,tegnap az ügyeleten kötöttem ki,úgyfájt a hasam:SDe már jobb,de ezt írta fel,napi 3szem,de nem merem beszedni,az se biztos hogy ettől elmúlik:Sbár azt mondta el kell múlnia..úgyhogy ezért nemtudom mit csináljak,mert van aki azt mondja be ne szedjem,van aki azt hogy nyugodtan..nem magamat féltem,hanem a babát,mert sajnos a terhesség elején is szedtem gyógyszert(cataflam7szeme)de nem az én hibámból,mert nemtudtam hogy terhes vagyok,és azokra a tünetekte azt írták fel,de közbe kiderült hogy babát várok,azért voltak azok a tünetek..szóval nemkellett volna...úgyhogy azóta rettegek bármi gyógyszertől,pláne ilyen erős antibiotikumtól..:S
2010. márc. 5. 21:07
10/17 anonim válasza:
Hát, akkor döntsd el, hogy mi árt jobban a babának: az antibiotikum, ami se az orvos, se más szerint nem árt vagy egy altatásban végzett petefészek műtét ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!