Létezik olyan mosószer aminek nincs illata? 8 hetes kismama vagyok és rosszul vagyok mindentől, aminek illata van, legyen az jó vagy büdös.
Figyelt kérdés
Tudom kicsit más téma, de hátha tud közületek valaki tanácsot adni.2015. júl. 20. 16:18
1/8 anonim válasza:
A mosódiónak, ecetes öblítésnek nincs illata.
2/8 anonim válasza:
Az ecetes öblítős pont baromi büdös...
Vannak sensitiv mosógélek, azok illatanyagmentesek.
3/8 anonim válasza:
Én szoktam sensitive mosógélt használni, és annakis van enyhe illata, mondjukengem nem zavar. Ugyanakkor ecettel öblítek,és sosincs büdös ecetszag. Általában már a nedves ruhán sem érezni, ha mégis enyhén ecetszagú, azszáradás során elillan.
4/8 anonim válasza:
Valóban nincs illata az ecetes mosásnak.
Nem kell beleönteni egy litert, csak annyit, amennyi öblítőt amúgy is használnál.
5/8 anonim válasza:
Talán ez: [link]
Én minden mosásnál hánytam, de engem legfőképp az öblítő illata irritált!
6/8 anonim válasza:
Mi mosószódát és diót használunk.
Öblítőnek ecetet. Illata azért van, mert teszek hozzá illóolajat vagy mosóparfümöt, de ha ezt kihagyod, teljesen szagtalan lesz.
7/8 anonim válasza:
Amway termékek!!!A babának sem árt!!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
2015. júl. 20. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!