Baj lehet? Első kisbabás kismama vagyok. Ma nem volt rosszullétem. Mással is volt igy?
8 hetes kismama vagyok. Tegnap még volt egy kis rosszullét ma nem volt. Max annyi hogy reggel szerintem a hirtelen felkelés miatt szédültem. Sok folyadékot iszok. Eszek rendesen.
Baj lehet? Más kismamának is volt hogy néha napján nem volt rosszullét? Első babám. Aggódök hogy baj lehet.
Naponta van egy ilyen kérdés.
A terhességi rosszul(nem)léteknek az égvilágon semmilyen kapcsolatuk nincs a terhesség lefolyásával. Elhalhat egy terhesség úgy is, hogy valaki napi 10 órát rókázik és egészséges lehet úgy is, hogy semmit nem érez.
Én is ennyi idős voltam amikor elmúlt a hányinger. Pedig előző nap egész nap tartott, utána semmi. Én örültem neki. :)
11 hetes koromban még visszajött pár napra.
Sőt, azóta havonta egyszer hányok még.
28 hkm
Képzeld nekem soha nem volt egyetlen rosszulétem se az egész 9hónap alatt! :) ;)
Nyugii nincs baj!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!