Mással is így bántak? Nem vizsgálták rendesen?
szia!
múlt héten válaszoltam egy kérdésre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
én vagyok az a kismami akinek gyógyszert írtak fel, amitől rosszul lettem! tanulságos azén esetem is....most már nekem a saját dokimon kívül senki ne mondjon semmit!!!
Fel a fejjel.
Szia!
Elméletileg most a 12 hetes uh után kellett volna egy vérvételnek lennie pár napon belül vagy rögtön uh után. Down- és Edwards-kór szűrés. Ezek kb 14 hetesen lesznek meg 16 hetesen vizelet és AFP szűrés és hepatitis (utóbbit védőnőnek küldik ki kb 1 hónap), 18 hetesen kb ezekkel az eredményekkel (Afp, tarkóredő vastagsága downkór szürés stb... amit eddig kaptál) együtt mész a következő genetikai uh-ra ott úgyis elkérik amit meg kell nézzenek. Akkor 20-22 hetesen jó ha levesz a doki egy tenyésztést (gomba streptococcus stb) de nem mindig szoktak bolygatni. 24 hetesen terheléses cukor, 26-28 hetesen megint uh (köldökzsinórt nézik, négyüregű szív, hólyag telődés, gyomor, vese magzatvíz mennyiség stb) vérvétel, 32 hetesen uh és talán tenyésztés, vérvétel és 36-38 hetesen megint uh vérvétel és itt kötelező tenyésztés streptococcusra (nekem pozitív lett szülés közben 2 infuzió fog csorogni a karomba hogy a baba ne fertőződjön meg vele) agyhártya és tüdőgyulladásra hajlamosít amikor a baba végig halad a szülő csatornán akkor fertőződik meg vele. 36 héttől heti 1 alkalommal nst (magzati szívhang figyelés). 40 héttől 2 naponta. Most vagyok 39+5 ugyhogy én már heti 2-3 alkalommal megyek köv. héttől. Nekem ezek a vizsgálatok voltak. Remélem segítettem. Vegyél egy mappát (nagyot és sok iratbugyit.) Betelik szülésre majd a sok eredménnyel. Ja védőnőhöz meg 4-6 hetente menjél kötelezően mert feljelenthet ha nem látogatod. (volt amikor elfelejtettem menni és Ő jött fenyegetőzve) Mondjuk nem tudom mi a következménye de... ne járjon feleslegesen a nyakamra senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!