Volt olyan akinek NEM fájt a melle amikor kiderült, h terhes, pedig kicsit szokott? Többi lent!
Kedden kell megjönnie, de ilyenkor már kicsit fájni szoktak a melleim, hasszúrka stb.
A héten 2x hánytam reggel fogmosás után, csak hétfőn volt "mindjárt megjön érzésem", de az egész nap.
Kb. középidőben rózsaszínes, majd barnás folyásom volt 2 napig, betét is kellett.
Megszakítással védekezünk, 1 hónap múlva kezdjük csak élesben! :)
Nekem nagyon szokott fájni a mellem menses előtt, kemèny ès csomós szokott lenni.
Amikor terhes voltam, csak enyhén fájtak a melleim, és csak a külső részeken. Ja és nem voltak kemènyek és csomósak.
Köszönöm a választ! Külső részeken, azaz a hónaljad alatti részen? :)
Nekem alapból csak kicsit szokott fájni, és szinte csak a jobb mellem külső része, de most semmi.
Persze lehet, hogy csak 1 ilyen hónap, de ebben a helyzetben az ember jobban figyeli a jeleket! :)
Igen, a hónalj alatt.
Hát igen. Akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mivel előző ciklusokban mindent jelnek vettem. Akkor már pont lesz@rtam, és akkor sikerült :)
Igaz a mellem nem szokott de nekem minden PMS tünet elmaradt.
Mindjárt megjön érzést éreztem kb egy héttel a nemvárt előtt, utólag az a beágyazódás lehetett..
De hát ez csak találgatás még. Pár nap és kiderül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!