Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kaptátok meg a táppénzt?

Mikor kaptátok meg a táppénzt?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem ebbe a témakörbe kellett volna írnom,de mivel kismama vagyok gondoltam akik hasonló cipőben jártak/járnak meg tudják mondani nagyjából.Február 5-e óta táppénzen vagyok,az első 15napot kifizette a munkáltató,azóta semmi.A papírokat folyamatosan adjuk le a könyvelőnek.
2010. márc. 5. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de én nov.15. óta vagyok táppénzen!És nekem is kifizette a munkáltató a 15 napot és azóta SEMMI!!!!!!!!!!!!!Szóval ne számíts rá mostanában!Nálunk már annyira durva az anyagi helyzet,hogy nincs is már kitől kérni!Nem beszélve arról,hogy a Kicsikémnek meg szinte semmit nem vettünk meg!És már a 6.hónapban vagyok!De egyszerűen ennivalóra sem nagyon van!A kocsit már elvitte a bank!Mert azt már nem tudtuk fizetni,örültünk hogy egyáltalán fűteni tudunk!!!
2010. márc. 5. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Úristen! Sajnálom,hogy igy alakult.Nálunk is ez a helyzet,már kölcsön sem tudunk kérni,de persze azt vissza is kell majd adni ám.

Úgy látszik nem érdeklik mit eszünk vagy mit nem.

2010. márc. 5. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia!Első vagyok!Én beszéltem már vagy 10x a TB-vel!Azt mondja nekem a nő:"Nyugi van,majd küldjük",azt hittem eldobom az agyam!!!:(((((((
2010. márc. 5. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem semmi :(

Én is épp most írtam nekik egy emailt.

2010. márc. 5. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:

nem az oep.en múlik!

nekem a munkáltatóm nem volt hajlandó elintézni, így magam szedtem össze a papírokat és vittem be az oep-hez, és már augusztus óta táppénzen vagyok, és az oep sose 30 napra fizetett, hanem 6-8 nappal korábban mint a határidejük előírja. a céget kérdezzétek meg, hogy hogy áll a táppénz, és ha sehogy, akkor intézzétek el magatok az oep-.nél. nem egy kellemes dolog, én 3szor voltam bent náluk, mire minden papírom meglett hozzá, de legalább a cég nem tud kiszúrni velem, és tudom, hogy amikor beküldöm a táppénzes rózsaszín papírjaimat, rá kb. 22-23 naptári napra fizetnek is.

2010. márc. 5. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A kérdésnél kiírtam azt is hogy folyamatosan adjuk le a papírokat.Ebben 100%-ig biztos vagyok,mert a főnököm az édesapám :)

2010. márc. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!