Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Táppénzes kismamák! Mennyi...

Táppénzes kismamák! Mennyi idő múlva kaptátok meg a táppénzt, miután leadtátok a papírt a munkáltatónál? Tényleg olyan sokat kell várni?

Figyelt kérdés
Az első 15 napot a munkáltató fizette, de mikor várható a TB által utalt pénz? Június 2-án adtam le a munkahelyemen a tápos papírt.
2009. jún. 12. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én mindig megkaptam 30 napon belül.

2009. jún. 12. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már meg kellett volna kapnod a pénzt.Legközelebb ha leadod a táppénzes papírt a munkahelyeden akkor kérdezz rá,hogy ilyenkor mi a teendő?Én eddig úgy kaptam a pénzt ahogy a fizetést utalják.

Remélem mihamarabb megkapod.Boldog babavárást.

31 hetes

2009. jún. 12. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem mindíg akkor küldik amikor a fizetésem is érkezne.20.-ig le kell adnom 4.-én van utalás és mindíg az előzőt kapom meg.Nekem zökkenőmentessen érkezett a pénz.Már 2 hónapja így vagyok.

2009. jún. 12. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a MÁK-nál adom le személyesen, napra pontosan 2 hét múlva érkezik a számlámra a pénz.
2009. jún. 12. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A munkáltatód TB kifizetőhely-e. Az enyém igen, tehát onnan kapom a tp is, de le kell adni 25-ig, hogy még abban a hónapban számfejtsék. Ha nem kifizetőhely, akkor a MEP utalja, de azt nem tudom mikor.
2009. jún. 12. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindíg megkaptam hó elején, mint régen a fizut. Nem volt különbség, remélem eztán sem lesz.
2009. jún. 12. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nekem a munkahelyem TB-kifizető hely, így a fizukor megkaptam, de a barátnőm, aki egy m,ásik cégnél dolgozik 2-2,5 hónapot várt rá.
2009. jún. 12. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem kifizetőhely, először a munkahelyem küldte el a papírokat meg a tápos papírt, aztán én. Mindig hó legvégén vagy legelején megyek a dokihoz a tápos papírért, és még aznap én küldöm be postán így max 2 héten belül. De legelőször vagy 1,5 hónapot vártam a pénzra. jobb ha te küldöd be vagy viszed be, mert a munkahelyeken szeretnek sokáig ülni a papírokon.
2009. jún. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!