Éjszaka nagyon rosszul lettem, elkezdtem szédülni, aztán hányni, ma meg a fejem fáj, szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
Járt már így más is? Leeshetett a vérnyomásom? Vagy ez a hülye idő? 17 hetes vagyok.2010. márc. 5. 12:00
1/4 anonim válasza:
Menj el orvoshoz és attól kérdezd,az a biztos!
2/4 A kérdező kommentje:
Felhívtuk éjszaka az ügyeletet, de szerintetek (?), nem mondanak azok semmit, ha nem leszek jobban be kell menni egy szurira, inkább ittam egy B6 injekciót! Csak szeretném tudni, hogy másnak is volt-e már ilyen?
2010. márc. 5. 12:24
3/4 anonim válasza:
Nekem volt, de nem terhesség, hanem szoptatás alatt. Minden előzmény nélkül. Pár órán át voltam nagyon rosszul. Aztán még hetekig szédelegtem kicsit. Voltam neurolgusnál, azt mondta, valószínűleg vírusfertőzés volt. De ha a saját dokidnak megemlíted, ő biztos mond rá valamit. Jobbulást!
27 hetes kismama
4/4 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek hozzá, mindenképp megkérdezem! Köszi a választ!
2010. márc. 6. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!