Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy most kezdett...

Lehetséges hogy most kezdett el nőni a méhem? 6-7 hetes lehetek, (4 + teszt alapján) és most fel hogy rengeteget járok wc-re. Éjjel is 3szor voltam kint meg reggel, és azóta is sokat.

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! igen, valószínűleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környező szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erősödhet)
2008. szept. 4. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét terhességem azzal telt, hogy állandóan pisilni jártam. Azt mondják, inkább a vége felé van ez, de nekem is az elejétől volt. Éjszaka nagyon kellemetlen állandóan arra ébredni hogy már megint menni kell, most a második babámnál volt amikor már azt mondtam inkább bepisilek annyira nem volt kedvem felkelni. De persze aztán csak ki mentem.

Kitartás!

2008. szept. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!