Miért nem érzem?
Tényleg csak normális válaszokat szeretnék, mert nagyon nehéz ez nekem!
röviden a történetem, 3 hónapja lett vége a terhességemnek a kicsi nagysága 27 mm volt, azért nem hetet írok mert mindenhol máshogy szerepel. mised abom volt szippantással műtöket, a magán dokim!
3 hónap letelt próbálkozhatunk, és első próbálkozási hónapban úgy néz ki, hogy sikerült a baba, a probléma hogy nem érzek semmi tünetet, és voltam dokinál (nem a magán dokim mert ő szabin van, a tb sajnos nem nagyon vagyok megelégedve) is és azt mondta terhességre utaló jelet nem érez de elküldött jövőhét hétfőre, hüvelyi ultrahangra!
A kérdésem szerintetek azért lehet hogy nincsenek terhes tüneteim, mert nemrég volt egy vesztésem? 27mm volt a magzat, így akkor biztos tágult a méhem, lehet azért nem érzek semmit? néha a mellem feszül csak, ja és itt vannak a terhes tesztjeim,
7-es vagyok. akkor szepen nyugodj meg.
Nezd: te is tudod, hasi UH nem jo, nem latni semmit, tesztjeid szepen erosodnek, szedsz hormontabikat,ettol tobbet nem tehetsz, vagyis de a pozitiv gondolkodas :) Ez komolyan mondom!!! Jo lesz minden!!!
Szia!
Ha érzel vagy nem érzel valamit az a hormonok miatt van, nem azért mert kicsit már tágultabb a méhed.
Én se éreztem semmit és érzek most se. Emiatt se gondoltam abszolút terhességre. Gondoltam úgyis éreznék valami arra utalót. Nem jött meg és 6 nap után vettem tesztet csak mert ez a szokás, de biztos voltam hogy negatív lesz az eredmény. Hát egyből kijött a pozitív. Semmi bajom nincsen hálistennek, nem is volt, mintha csak hosszabb ideig nem jönne meg. Szóval a tünetek hiánya nem a terhesség hiányát jelenti. :)
Gratulálok egyébként.:) Majd a hüvelyin látni fognak valamit. 22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!