Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok. Pár napja...

39 hetes vagyok. Pár napja kevesebbszer érzem mozogni a babát, lassabb. Minden nap számolom a mozgásokat mindig kb. fél órán belül megvan a 10. Ma nem tudtam mert mikor akartam sose mozgott rendesen. Baj lehet? Többi lent

Figyelt kérdés
Mozgott ma is 10-20 mozgás tuti volt csak idegesít, hogy nem olyan intenzív. Csütörtökön megyek nst-re, menjek esetleg holnap? Lehet hogy baj van?
2015. júl. 13. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Menj el holnap reggel mindenféleképpen,Nehogy valami baj legyen. De ha van rá lehetőséged akkor hívd fel az orvost akihez jársz és mond el neki mi van ha úgy van Menj be vizsgálatra még ha tök fölösleges de akkor is!!
2015. júl. 13. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már készülődik, nekem azt mondta a doki, amíg a nap 10 megvan, addig nincs gond. A szülés napján pedig egyáltalán nem mozgott semmit, állítólag rákészült. Szóval ne gondolj mindjárt rosszra, de ha van rá lehetőség nézesd meg holnap a biztonság kedvéért.
2015. júl. 13. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
A napi 10 az biztos megvolt, még több is. Csak lusta ma a legényke én meg szét aggódom magam 😄 köszi a válaszokat.
2015. júl. 13. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam az utolsó héten már csak kinyújtani tudta felváltva a kezét lábát.a vajúdás kezdetekor pedig abszolút nem.az utolsó ctg-n mindenkinek olyan lusta volt a babája,hogy behívták az orvost.viccelődtünk,itt szülünk egyszerre.nyugodj meg.jó egészséget!
2015. júl. 13. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a 39. hétben járok. Nekem is kevesebbet mozog, inkább úgy érzem mintha nyújtózna. Már nagyon kevés nekik a hely. Én sose tudtam számolni a mozgásokat, nekem azt mondta az orvosom hogy ha úgy érzem valami nincs rendben, próbáljak meg kontaktok teremteni a babával, ha egy órán belül semmire nincs reakció akkor hívjam.
2015. júl. 14. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!