Miért nem érzem?
Tényleg csak normális válaszokat szeretnék, mert nagyon nehéz ez nekem!
röviden a történetem, 3 hónapja lett vége a terhességemnek a kicsi nagysága 27 mm volt, azért nem hetet írok mert mindenhol máshogy szerepel. mised abom volt szippantással műtöket, a magán dokim!
3 hónap letelt próbálkozhatunk, és első próbálkozási hónapban úgy néz ki, hogy sikerült a baba, a probléma hogy nem érzek semmi tünetet, és voltam dokinál (nem a magán dokim mert ő szabin van, a tb sajnos nem nagyon vagyok megelégedve) is és azt mondta terhességre utaló jelet nem érez de elküldött jövőhét hétfőre, hüvelyi ultrahangra!
A kérdésem szerintetek azért lehet hogy nincsenek terhes tüneteim, mert nemrég volt egy vesztésem? 27mm volt a magzat, így akkor biztos tágult a méhem, lehet azért nem érzek semmit? néha a mellem feszül csak, ja és itt vannak a terhes tesztjeim,
Jujjj, gartulalok :))) Ez pozitiv :)
Igaz nekem nem volt muvi beavatkozas, hanem spontan veteles de rogton a kovetkezo honapban terhes lettem :) Semmi, de semmi tunetem nem volt, csak az elso 12 hetben a mindjart megjon erzes, ja es nagyon budosnek ereztem a haloszobankat, szerencsere 12 het utan elmult :)
Dokinal majdnem hetente voltam, mert szet aggodtam az agyam, hogy miert nincs tunetem, biztos megint elmegy a kisbabam,de ultrahangon dobogott a pici szive, es tenyleg nem jott elo mas tunet.
Most vagyok a 29. hetben, es azota sincs mas tunetem, na jo kicsit nehezebb az alvas.
Tudom, hogy konnyu mondani, de a tunetek miatt ne aggodj, az nem jelent semmit. En a helyedben irattatnak fel urogesztant a dokival, hatha kicsit hozzasegit a hormontermelesben, en kulon kertem es kaptam is.
Hasi UH-n ilyen fiatal terhesseget nem lehet kimutatni, nem is ertem miert olyat csinaltak.
Szia! Nekem ez az ötödik terhességem, és ez az első, aminél minimális mellfeszülésem volt. Igaz, az ötből kettő kémiai, az első pedig missed ab., de a fiam makkegészségesen született egy minden percében áldott terhességből, és nála egy fikarcnyi tünetem sem volt, még gyomorsav sem, semmi, csak az elmaradt mensi, meg félidőtől a magzatmozgások.
Önmagában a tünetek megléte vagy hiánya sem jót, sem rosszat nem jelent és nem befolyásol semmit.
UHn azért nem látott semmit a doki, mert ilyen korán még csak hüvelyin látott volna. Ha tapintásos vizsgálat is lett volna, akkor is érezte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!