Miért nem érzem?

Figyelt kérdés

Tényleg csak normális válaszokat szeretnék, mert nagyon nehéz ez nekem!

röviden a történetem, 3 hónapja lett vége a terhességemnek a kicsi nagysága 27 mm volt, azért nem hetet írok mert mindenhol máshogy szerepel. mised abom volt szippantással műtöket, a magán dokim!

3 hónap letelt próbálkozhatunk, és első próbálkozási hónapban úgy néz ki, hogy sikerült a baba, a probléma hogy nem érzek semmi tünetet, és voltam dokinál (nem a magán dokim mert ő szabin van, a tb sajnos nem nagyon vagyok megelégedve) is és azt mondta terhességre utaló jelet nem érez de elküldött jövőhét hétfőre, hüvelyi ultrahangra!

A kérdésem szerintetek azért lehet hogy nincsenek terhes tüneteim, mert nemrég volt egy vesztésem? 27mm volt a magzat, így akkor biztos tágult a méhem, lehet azért nem érzek semmit? néha a mellem feszül csak, ja és itt vannak a terhes tesztjeim,

[link]

2015. júl. 16. 07:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt a mellfeszülésen kívül egész végig, nem hánytam, nem kívántam a kovászos uborkát fagyival, meg semmi ilyen tipikus. Most, hogy már a 3. trimesztert tapossuk, a gyomorégés és a sav előjött sajnos, de addig kb. tünetmentes voltam, mégsincs semmi gond.
2015. júl. 16. 07:55
 2/21 A kérdező kommentje:
de akkor a doki miért mondta hogy szerinte nem vagyok terhes, csak kézzel vizsgált és hasi ultrahanggal.
2015. júl. 16. 08:00
 3/21 anonim ***** válasza:
Mióta késik?
2015. júl. 16. 08:13
 4/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Miből gondolod, hogy terhes vagy? Pozitív teszted volt? Mert akkor meg valószínűleg annyira korai, hogy még nem látja.
2015. júl. 16. 08:24
 5/21 A kérdező kommentje:
június 30-kán kellett volna megjönnie, és július 1.én teszteltem az első pozitív tesztet! a második pozitív tesztet július 8.-án és a harmadikat meg most tegnap 15.én. a kórházba 13-án voltam! akkor mondták nem vagyok terhes, de ezt csak hasi uh után állapították meg, majd mondtam, hogy nem hüvelyivel vizsgálnak 12 hetes korig? erre adtak időpontot hüvelyire.
2015. júl. 16. 08:27
 6/21 A kérdező kommentje:

a tesztjeim sorrendben

[link]

2015. júl. 16. 08:28
 7/21 anonim ***** válasza:

Jujjj, gartulalok :))) Ez pozitiv :)

Igaz nekem nem volt muvi beavatkozas, hanem spontan veteles de rogton a kovetkezo honapban terhes lettem :) Semmi, de semmi tunetem nem volt, csak az elso 12 hetben a mindjart megjon erzes, ja es nagyon budosnek ereztem a haloszobankat, szerencsere 12 het utan elmult :)

Dokinal majdnem hetente voltam, mert szet aggodtam az agyam, hogy miert nincs tunetem, biztos megint elmegy a kisbabam,de ultrahangon dobogott a pici szive, es tenyleg nem jott elo mas tunet.

Most vagyok a 29. hetben, es azota sincs mas tunetem, na jo kicsit nehezebb az alvas.

Tudom, hogy konnyu mondani, de a tunetek miatt ne aggodj, az nem jelent semmit. En a helyedben irattatnak fel urogesztant a dokival, hatha kicsit hozzasegit a hormontermelesben, en kulon kertem es kaptam is.

Hasi UH-n ilyen fiatal terhesseget nem lehet kimutatni, nem is ertem miert olyat csinaltak.

2015. júl. 16. 08:55
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ez az ötödik terhességem, és ez az első, aminél minimális mellfeszülésem volt. Igaz, az ötből kettő kémiai, az első pedig missed ab., de a fiam makkegészségesen született egy minden percében áldott terhességből, és nála egy fikarcnyi tünetem sem volt, még gyomorsav sem, semmi, csak az elmaradt mensi, meg félidőtől a magzatmozgások.

Önmagában a tünetek megléte vagy hiánya sem jót, sem rosszat nem jelent és nem befolyásol semmit.

UHn azért nem látott semmit a doki, mert ilyen korán még csak hüvelyin látott volna. Ha tapintásos vizsgálat is lett volna, akkor is érezte volna.

2015. júl. 16. 08:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a tesztjeid egyérftelműen pozitívak, az is jó jel, hogy szépen erősödnek. De előfordulhat, hogy középidőnél később foganhatott a baba, ha csak két hetes késénél lett ilyen erős a csík.
2015. júl. 16. 08:59
 10/21 A kérdező kommentje:
én magán dokihoz járok, és a dokim tudta, hogy megy szabira, és kiírta már nekem a dufasztont, is, mivel már volt egy vesztésem, (amugy nagyon lelkiismeretes a dokim) és énszerintem a tb. orvosnak az volt a baja, hogy én már alapból nem hülyén mentem hozzá! Pozitív teszt után rögtön elkezdtem szedni a hormonokat, meg a ! És persze azt mondta nem kel nekem ezeket szednem!! Én meg mondtam, hogy a saját dokim mondta szedjem hát szedem! És mondtam csak azért jötten állapítsa meg jó helyen tapadt- e meg a baba! Én azt vettem észre ha valakinek van magán dokija, a kórházban, már nem úgy bánnak velem!
2015. júl. 16. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!