Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegedi Kismamik vagytok?

Szegedi Kismamik vagytok?

Figyelt kérdés
Augusztus elejére van valaki kiírva?Kinél fogtok szülni?Pici neve meg van már?:)Mindenkinek boldog babavárást:)17hetes kismami:)
2010. márc. 4. 21:05
 1/9 anonim válasza:

Szia!

Én augusztus végére vagyok kiírva!Az orvosom Dr. Szabó Kornél,nagyon rendes és lelkiismeretes orvos!A pici nevét még nem tujuk,de talán 2 hét múlva megmutatja magát!Boldog babavárást!

2010. márc. 5. 09:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is szegedi vagyok, de már a 28. hétben járok. Kitartás Nektek!
2010. márc. 5. 16:32
 3/9 picihasim ***** válasza:

Sziasztok!

Szegedi vagyok 38 hetes km. Sári Tamáshoz járok!

2010. márc. 5. 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Sok jót Kívánok nektek:)

2010. márc. 6. 09:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Még valaki aki szegedi és kismami??:)Hogy vagytok???
2010. márc. 28. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én aug.6-ra vagyok kiírva és Molnár G. Bélánál fogok szülni. Jó nagy a pocakom 21 hetes létemre.Szuperül vagyok,az elején nagyon fáradékony voltam és görcsöltem is.Te mikorra vagy kiírva és kinél szülsz majd?Eddig lányt látnak és akkor Flóra lesz.Sajnos fiú nevünk még nincs, de a lányomnál sem volt, valószínű hogy azért mert lány lett. :)
2010. márc. 28. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
én szentesi vagyok
2010. márc. 29. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Szegedi kismama vagyok Én is.19.hetes Augusztus közepére várjuk a babánkat, de még nem tudjuk a nemét, mert nagyon szégyenlős és nem akarja megmutatni magát:)Hodoniczki László az orvosom.
2010. márc. 29. 14:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én most 21 hetes vagyok és fiúcskát várok a neve is megvan Ádám Dávid de egy kis bajt találtak nála de remélem nem lesz semmi baja. Egyébként már nekem is nagy a hasim:) Én augusztus 8-9 re vagyok kiírva és Dr. Szabó Kornélnál fogok szülni:)
2010. márc. 29. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!