Ma kaptam meg a nagylabor eredményét. Túl alacsony a cukrom. Lehet ebből baj? 38 hetes vagyok, a terheléses cukrom a 24. héten jó volt.
Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 20:42
2/6 A kérdező kommentje:
glükoz 3,2 mmol/l
2008. szept. 3. 21:18
3/6 anonim válasza:
szia! szerintem ez nem gond. egyszerűen csak gyorsan dolgozza fel a szervezeted a szénhidrátot.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ. Remélem igazad van. és tényleg csak erről van szó.
2008. szept. 3. 21:46
5/6 anonim válasza:
Szia. 1. vagyok. Nekem is ilyen alacsony a cukrom, amikor legutóbb mérték, pont 3,2 volt. Nagyon ritka, hogy 4 fölé megy. Nyugodj meg, semmi gond nincs!
6/6 A kérdező kommentje:
Műtéti kivizsgálás miatt nézték, és féltem, hogy még ez is probléma lesz. De megnyugtattatok!
Boldog babavárást mindenkinek!!!
2008. szept. 3. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!