Hogy nem lett baja az alkoholtól?
Figyelt kérdés
Réglàtott ismerősökkel futottunk össze a hètvégén. Egy éves a babàjuk. Beszélgetés közben felmerült,hogy ki fogyasztott alkoholt a terhesség alatt. A làny mondta,hogy ő bizony minden hétvégén ivott egy üveg sört,vagy 2-3 dl vörösbort. Néztem nagyokat,mert a gyerek okos,egészséges,pedig ugye mindenki azt mondja,hogy az alkohol kàrosítja a babàt. Ez csak szerencse kérdése?2015. júl. 13. 07:51
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én mindenkit felpontoztam, mert válaszolt, nem tudom ki és miért pontozza le.
Azért tettem fel a kérdést, mert ugye mindenhol azt hallani,hogy magzati alkohol szindróma, meg terhesség alatti teljes absztinencia kell stb. Még csak tervezzük a babát, tehát nem vagyok ebben még otthon!
2015. júl. 13. 11:00
12/13 anonim válasza:
Mint írtam ami ételek amit a boltban veszel, szerintem egészségtelenebb mint heti?két deci jó minőségű vörösbor.Annyitól mégis mi baja lenne.Teszem hozzá, én egy kortyot sem ittam sem terhesen, és előtte sem nagyon.De, nem gondolom hogy ennyitől bármi baja lenne a gyereknek.Nem napi szintű ivászat.Csak ez a naív kérdés feltevés.Hogy nem lett baja???Mert miért törvényszerű?Van dohányos is aki egészséges babát szül, meg van nem dohányos, aki beteget.Ilyen az élet sajnos.....
13/13 anonim válasza:
8as vagyok
10es, félreértettél. Nem azt szupermamiztam le, aki mindent megtesz a gyermeke egészségéért. Én egy kortyot sem ittam sem a terhesség altt, sem pedig most a szoptatás alatt. Azokkal van bajom, akik lepontozták az elöttem hozzászolokat, mivel igazuk van. Heti 2 deci bortol nem lesz baja a magzatnak. Azért a méhlepény nem egy rossz dolog. Annyi szemetet megeszünk a terhesség alatt, meg ugy amugy egész életünkben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!