Akik a terhesseg alatt kinottek a melltartojukat, azoknak csak a kosarmeret nott, vagy a mell alatti korfogat (is)?
Figyelt kérdés
28 hetesen akartam internetrol szoptatos melltartot rendelni. Akkor 85 centit mertem mell alatt.
Aztan elmaradt a rendeles, ma akartam bepotolni. Igy hat ujra megmertem, es 93 cm lett. (Ugyanazzal a szalaggal mertem). Faj, feszul bal oldalon a felso bordam, es a szegycsontom. Lehet, hogy tagul???
2015. júl. 12. 13:09
11/13 anonim válasza:
3- as vagyok nekem visszament 70 B lett a meretem (44-45 kg)
12/13 anonim válasza:
ha hizol akkor az alatti érték is nő igen, plusz a kosárméret, érdemes az utolso hetekben megvenni.de még szülés utánra is hagyhatod mert ugye változik akkor is.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
2015. júl. 13. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!