Van itt olyan, akinek 5-6 hetes terhesen, a mell fájáson kívül nincs más tünete?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 12:28
1/12 anonim válasza:
Jelen:) Később se lett amúgy rosszullétem, kicsit puffadtam estére, meg többször jártam pisilni. Ha nem lesz örülj neki, de ez még nem jelenti hogy most nincs hogy nem is lesz.
2/12 anonim válasza:
Előző vagyok, a mellfájdalom is pár hét alatt elmúlt. És persze gratulálok:)
25 hkm
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Tudod kicsit izgulok, hogy nincs e valami baj. Eddig fájt a hasam, de már 4 napja csak a mellem egy kicsit. Orvoshoz 2 nap múlva megyek.
2015. ápr. 28. 13:06
4/12 anonim válasza:
6 hetes vagyok, semmi tünetem nincsem.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy kicsit megnyugtattatok :-)
2015. ápr. 28. 13:14
6/12 anonim válasza:
Nekem még mellfájás sem volt egyik babámnál sem. :)
7/12 anonim válasza:
Első babámmal minden tünet elkerült!
Semmi, de semmi bajom nem volt. Tünetmentes, egészséges, szuper terhességem volt.
Másodikkal viszont minden tünet előjött. Nem győztem visszasírni az első terhességemet. :)
8/12 anonim válasza:
4-es vagyok. Én is vártam a tüneteket, de sehol semmi. Holnap megyek orvoshoz, kiváncsi vagyok mit mondd.
9/12 anonim válasza:
Nekem 4-6 hetesen fájtak, le akartak szakadni, és ennyivel ki is fújt, semmi más tünetem, panaszom nem volt.
10/12 anonim válasza:
En ikrekkel voltam terhes es a mellfajason kivul nekem sem volt semmi mas tunet az 5-6 het korul. A 8-9. het kornyeken kezdodtek az egesz napos rosszulletek, amik a kb. a 14. hetig tartottak. A hasam a 15. het korul kezdett szamomra eszreveheto modon noni es kb. a 18-19. heten ereztem az elso mozgasokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!