Van itt olyan, akinek 5-6 hetes terhesen, a mell fájáson kívül nincs más tünete?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 12:28
11/12 anonim válasza:
Első vagyok. Mondanám hogy ne izgulj de kicsit úgyis biztos fogsz:)
Én is izgultam a hatodik hétig, hogy orvos erősítse meg a tesztet, utána a kilencedik hétig hogy legyen szívhang is mert először csak petezsák meg szikhólyag volt, utána a 12. hétig hogy minden rendben legyen a genetikai vizsgálatokon, utána a 15. hétig hogy még nem érzem mozogni, utána a 19. hétig a második genetikai vizsgálatig, azóta meg hogy nehogy koraszülött legyen:) Nyugi, kis izgulás belefér de ne stresszelj rajta és ne olvass túl sokat, minden rendben lesz, élvezd a babavárást:)
12/12 anonim válasza:
Nekem semmi nem volt, még a mellem sem fájt. Később jött a szagundor.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!