Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a terhesseg alatt kinotte...

Akik a terhesseg alatt kinottek a melltartojukat, azoknak csak a kosarmeret nott, vagy a mell alatti korfogat (is)?

Figyelt kérdés

28 hetesen akartam internetrol szoptatos melltartot rendelni. Akkor 85 centit mertem mell alatt.

Aztan elmaradt a rendeles, ma akartam bepotolni. Igy hat ujra megmertem, es 93 cm lett. (Ugyanazzal a szalaggal mertem). Faj, feszul bal oldalon a felso bordam, es a szegycsontom. Lehet, hogy tagul???

2015. júl. 12. 13:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát, azt nem tudom, hogy a csont tágul(hat)-e ilyenkor...De én most 34 hetes vagyok, nekem EDDIG 75C-ről nőtt 85D-re...Tehát nálam is nőtt a körfogat is, bár nekem nem fájt semmi. Valószínűleg én inkább híztam mell alatt :-(
2015. júl. 12. 13:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem a kosárméret terhesség alatt egy méretet nőtt, aztán a szülés után még egyet, és a körfogat is szülés után lett nagyobb (pedig nem híztam, hanem fogytam) a szoptatás miatt nőtt nagyot.
2015. júl. 12. 13:25
 3/13 anonim ***** válasza:
70 A val lettem terhes (39kg voltam) es 25. Heten mar 75 D hordtam, szüles utan pedig 90 D (52 kg val szültem, a kórhazból 45 kg val jöttem ki de a mellmeret maradt) egy par hetig :)
2015. júl. 12. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Is-is. Körméret és kosár is.

65AA-ról indultam, most a 33. héten 75C.

2015. júl. 12. 14:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Vajon mell alatt vissza lehet kesobb fogyni?

Vagy mi mar igy maradunk? :/

2015. júl. 12. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: 75 B-vel indultam, aztán terhesség alatt lett 75 C és szülés után szoptatáskor 100 D, pedig ahogy kijöttem a kórházból elkezdtem fogyni.

Most szoptatás abbahagyása után egy évvel 80 B és C között mozog. Még van rajtam 5 kiló súlyfelesleg, lehet visszamegy 75 B-re a méret, ha a feleslegtől megszabadulok.

2015. júl. 12. 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
2-es, 3-as, hogy lehetséges 70-75-ről felmenni 95-100-as körméretre?? Ez nekem abnormális, miért nem a kosárméretet növelitek? F-G-H kosár is simán elérhető.
2015. júl. 12. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:

7-es, talan mert a kormeretuk ennyit nott??

En alacsony vagyok es bizony a hasam olyan magasan van, hogy simán megdobta 20 centivel a "hatam" (8 kilo hizas mellett).

2015. júl. 12. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a fentiekhez. Én 34 hetes vagyok, 70A voltam mindig. Mivel volt a szekrény alján több olyan melltartóm, ami nagy volt rám régen, benéztem a méretet, nem használtam, így ezeket vettem elő, hogy most majd jó lesz, mert a régieket már "kinőttem". Azzal szembesültem, hogy eddig az összes melltartóm a legszűkebbre kellett kapcsoljam, most meg még a nagyobb melltartóim is szorítanak annak ellenére, hogy a legszélső kapcsot használom, nem tudom, mekkora lesz így a térfogatom a végére :(
2015. júl. 12. 16:28
 10/13 anonim ***** válasza:

7-es: lehet neked elméletben abnormális, de én bementem a boltba és gyakorlatban végigpróbáltam ezer félét, a 100 D volt a kényelmes. A 80 G-t nem bírtam összekapcsolni és a kosara meg lötyögött volna rajtam.

Pedig mint mondtam, szép lassan jöttek le a kilók szülés után mégis melltartóból nagyobb kellett mint a terhesség alatt, tehát nem azért lett nagyobb, mert agyonzabáltam magam.

Lehet hogy most meg fogsz lepődni azon amit mondok, de képzeld el mindenkinek másmilyen a teste és szülés alatt is más mértékben változik.

2015. júl. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!