Akik a terhesseg alatt kinottek a melltartojukat, azoknak csak a kosarmeret nott, vagy a mell alatti korfogat (is)?
28 hetesen akartam internetrol szoptatos melltartot rendelni. Akkor 85 centit mertem mell alatt.
Aztan elmaradt a rendeles, ma akartam bepotolni. Igy hat ujra megmertem, es 93 cm lett. (Ugyanazzal a szalaggal mertem). Faj, feszul bal oldalon a felso bordam, es a szegycsontom. Lehet, hogy tagul???
Is-is. Körméret és kosár is.
65AA-ról indultam, most a 33. héten 75C.
Koszonom szepen a valaszokat!
Vajon mell alatt vissza lehet kesobb fogyni?
Vagy mi mar igy maradunk? :/
2-es vagyok: 75 B-vel indultam, aztán terhesség alatt lett 75 C és szülés után szoptatáskor 100 D, pedig ahogy kijöttem a kórházból elkezdtem fogyni.
Most szoptatás abbahagyása után egy évvel 80 B és C között mozog. Még van rajtam 5 kiló súlyfelesleg, lehet visszamegy 75 B-re a méret, ha a feleslegtől megszabadulok.
7-es, talan mert a kormeretuk ennyit nott??
En alacsony vagyok es bizony a hasam olyan magasan van, hogy simán megdobta 20 centivel a "hatam" (8 kilo hizas mellett).
7-es: lehet neked elméletben abnormális, de én bementem a boltba és gyakorlatban végigpróbáltam ezer félét, a 100 D volt a kényelmes. A 80 G-t nem bírtam összekapcsolni és a kosara meg lötyögött volna rajtam.
Pedig mint mondtam, szép lassan jöttek le a kilók szülés után mégis melltartóból nagyobb kellett mint a terhesség alatt, tehát nem azért lett nagyobb, mert agyonzabáltam magam.
Lehet hogy most meg fogsz lepődni azon amit mondok, de képzeld el mindenkinek másmilyen a teste és szülés alatt is más mértékben változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!