Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. ik hónapban lévő Kismamik!...

8. ik hónapban lévő Kismamik! Nálatok mi újság a hálószobában?

Figyelt kérdés
Férjemmel terhesség előtt majdnem naponta voltunk együtt és nagyon élveztük, egyáltalán nem rutinból vagy megszokásból volt szex, nagyon jó volt a szexuális életünk. A terhesség elején én hányós/ fáradékony/ nyűgös volam, lecsökkent heti 1-2-re. Ahogy nőni kezdett a pocak kb heti 1-re, de az utolsó 3 hónapban talán összesen 3-4x voltunk együtt, azt is nagyon hamar lerendeztük, valahogy hiányzott belőle a korábbi intimitás, szenvedély. Egyébként tökéletesen jól megvagyunk, sokat nevetünk együtt, naponta elhangzik a "szeretlek", de egyáltalán nem beszélünk a szexről, mintha nem is létezne, nincs rá igényünk valahogy. Más is volt így? Ez később helyre áll, vagy aggódnom kéne?
2015. júl. 12. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár nekem egy kicsi még hiányzik a 8. hónapig, nekem nemrég volt pár hetes kedvtelenségem. Most megint kívánom, nálam terhesség idején ez végig ingadozott. Hol túlzottan kívántam, hol nem igazán. 3-4 alkalom jobb időkben hetente, rosszabb időkben 2-3 hetente.

Egyébként aggódni nem kell, nagy pocak plusz a hormonok.. erőltetni természetesen nem kell, majd visszaáll az eredetire. Van aki szülés után még jobban kívánja mint előtte és van, akinek szoptatás ideje alatt sem igazán van libidója. De előbb utóbb azért helyreáll. :)

2015. júl. 12. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez, mint nálatok. Egyszerűen átálltunk, mintha nem is lenne. Annyira nehéz már a hasam, hogy az ágyban az egyik oldalamról a másikra átfordulni is nehézséget okoz, egyéb akrobatikára gondolni sem tudok. :) Bízom benne, hogy szülés után helyreáll a régi rend, mert alapvetően hiányzik az érzés, de a testem valahogy másképp gondolja... Szerencsére a férjem is alkalmazkodott a helyzethez, a kapcsolatunk amúgy tökéletes, szóval nagyon remélem, a szülés után ez is megoldódik.

(Csak apró megjegyzés a topik címéhez, mert nagyon bántja a szemem... A 8. bőven elég, nem kell utána ,,ik", mert azt a pont írásjel fejezi ki. :) )

2015. júl. 12. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a 8. héttől tilos a szex minden formája. Baromira hiányzik mindkettőnknek de házi poénná vált a dolog! Most kezdek eljutni arra a szintre, hogy ha lehetne sem biztos, hogy kívánnám már nehéz a pocak, nem érzem magam mobilnak. Biztos vagyok benne, hogy a gyermekágy letellte után szépen lassan visszaállunk a régi aktivitásunkra!

A 37. héttől zöld utat kapott a dolog, biztos, hogy megpróbápjuk de nincs garancia, hogy élvezni is fogjuk 😜

2015. júl. 12. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom finomodik szinte hozzam se mer érni mert a babának baja lehet. Az elso par hónapba nekem nem volt kedvem, most pedig o hátrál meg. Nem baj ha megszulok remelem vissza tér minden az eredetibe :) mar csak 6 het kitartás :)
2015. júl. 12. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottátok a tapasztalatokat! Egyébként épp tegnap hangzott el férjemtől egy utalás a szexuális életünkre, pedig nem szoktunk róla beszélni egyáltalán. Annyi volt, hogy megölelgetett, megpuszilgatott séta közben és megjegyezte, hogy "hű, megmozdult ott lent" nem a babára gondolok :-)) és hozzá tette, hogy pedig már nem merne közeledni hozzám, mert pár napja uh-n megerősítették, hogy fejjel lefelé van és az milyen lenne már szegény gyereknek... ebből azt szűrtem le, hogy elfelejthetem a szexet teljesen :-(
2015. júl. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!