Február első felében szülő anyukák, mi újság?
Szia!
Köszönöm jól vagyok, problémamentes a várandósságom.:) Még nem látszik a pocim, de már nagyon várom, hogy kerekedjen.
Nekem is alacsony a vérnyomásom, de nem tudok ránézni a kávéra.
Nekem az első babám lesz, már nagyon várom. Tegnap voltam AFP-n, remélem ott is minden rendben lesz.
Megkérdezhetem, hogy most hány kg plusznál tartasz?
Sziasztok!
Én február 7.ére vagyok kiírva...most vagyok 17 hetes és 2 napos:)Velem is minden oké.Múlthéten voltam AFP vizsgálaton...remélem nálam se lesz semmi baj.Szintén alacsony a vérnyomásom,de én még megbírom inni a reggeli kávémat jó sok tejjel.Ti,hogy érzitek magatokat?Mert nálam a hangulat ingadozáson kívül nem sok tünetem van már.
Boldog babavárást!:)
Első vagyok.
Nekem nincsenek hangulatingadozásaim,terhességi tünetem csak a cicimnél van. Érzem,hogy van, érzékeny is. Sokszor vagyok éhes. Próbálom visszafogni magam, nem szeretnék sokat hízni. Másfél éve még 50 kilóval többet nyomtam. :)
Boldog babavárást Nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!