Február első felében szülő anyukák, mi újság?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok így a 16. hét tájékán? Milyen a várandósság? Hányadik baba lesz? Nekem a 3. lesz, két kisfiam van már :-) Hányingeres időszak elmúlt, és szerencsére ezúttal nem az édességet kívánom, hanem a zöldségeket, gyümiket. Nem lenne baj, ha nem híznék megint 25 kg-t...nekem iszonyú alacsony a vérnyomásom, viszont a kávétól viszolygok...Nálatok mi újság?2012. aug. 30. 14:25
11/12 anonim válasza:
Nekem eddig mázlim volt,mert az elején fogytam 3kg és azóta mostanra csak 1kg jött vissza,de nem is baj,mert én is úgy vagyok vele,mint te kérdező,hogy anno fogytam 32kg és nem igazán szeretnék vissza hízni...nagyon hízékony vagyok.sajna még nem tud tudom a pici nemét...majd csak szeptember 10.én megyek uh-ra...remélem,hogy mutatni fogja magát,mert én kis lányt szeretnék a párom meg kis fiút:)Bár csak az a lényeg,hogy egészséges legyen:)Nekem annyira nincs nagy étvágyam.....csak nagyon ritkán.
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!Én ma léptem a 16.hétbe már nekem is elmúltak a rosszullétek!Alacsony volt mindig a vérnyomásom de nekem a 110 már magas úgy-hogy jól vagyok!Még csak 0.5-1 kg-nál járok nehezen hízok az első babónál is csak 12kg ment fel remélem most sem lesz több!Pocak már szép kerek kicsit előre ugró másabb mint a kislányomnál talán most fiú lesz!De mindegy csak egészséges legyen!2 hét múlva kiderül!Múlt héten voltam afp-n de már megjött a kombinált teszt eredménye ami jó lett így nem aggódom!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!