Le vetethetek 32 hetes terhesként szemölcsöt?
Persze, nekem is volt még az elején de azóta visszajött. Megkérdeztem az orvosom és ő mondta, hogy nyugodtan semmi gond nincs ezzel. Amúgy találtam itt fenn egy jó módszert ami nekem bevált. Almaecetet kell egy kis vattára csepegtetni majd azzal lefedni a szemölcsöt. Ezt 3-4 éjszakán keresztül kell csinálni.Ha berepedt a bőr akkor m@rhára fog csípni ezért jobb ha nincs repedés. Pár napon belül megfeketedik és simán ki tudod emelni a bőrből.De azért jobb lenne ha ránézne egy bőrgy. hogy tutira szemölcs e . A fenti módszert én kíméletesebbnek tartom mint a fagyasztást. Amikor nekem az ősszel megcsinálta a bőrgyógyász (a kezemen) hát azt hittem ott fordulok le a
székről poci ide vagy oda. Fogott egy ollót és úgy ahogy volt levágta(!) a szemölcsöt. Gondolhatod...és még ezután fagyasztott...Még egy óra múlva is reszketett az ujjam.
Pedig nem először fagyasztottak de ilyet más soha nem csinált.
33+5 km
Én ezzel tüntettem el a szemölcseimet!És használható kismamaként is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!