Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 D Genesis-ről vélemények?...

4 D Genesis-ről vélemények? Kellett vinni DVD-t?

Figyelt kérdés
Milyen?Meddig tart?Kedvesek-e?Tapasztalatok?
2010. márc. 4. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb hely!!!!! Nagyon nagyon ajánlom!!

Kétszer is voltunk! Mindig más dokinő volt ott, mindkettő nagyon aranyos és szuper szakértő!

Mindkétszer több mint egy órát vizsgáltak minket.

Mi nem vittünk dvd-t, ha jól emlékszem 12.000ft-ot fizettünk, ebben benne volt a dvd felvétel, egy fotós cd, és egy vagy két nyomtatott fotó.

Előtte voltunk a Baross utcai 4D-ben, az egy jó gagyi hely, 12 percet vizsgált egy nagyon bunkó nő.

Itt sok jót olvashatsz a 4D Genesisről, ha beírod a keresőbe, nem is olvastam róla rosszat.

2010. márc. 4. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is nemrég voltuk, és csak ajánlani tudom. DVD-t nem kellett vinni, ott adtak, amire kb.40-45perces felvétel került.
2010. márc. 4. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

csak a legjobbakat tudom roluk mondani! mi nagyon jol ereztuk magunkat. elfogadhato ar, hozzaerto, nagyon kedves szonografus, nem sietnek, az bizros, mi egy orat voltunk bent! hatalmas elmeny volt!

ja, dvd-t ok adnak!

jo szorakozast! 38+3 km

2010. márc. 4. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor valószínű mi is megpróbáljuk őket:)!
2010. márc. 4. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek,nagyon elégedett voltam.
2010. márc. 4. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak a legjobbakat tudom róluk mondani!!!! A kislányommal is náluk voltunk és 2 hónap múlva a kistesóval is hozzájuk megyünk az tuti!!!! Nagyon kedvesek és nagyon profik!!!!
2010. márc. 4. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon tuti hely! Jó a minőség és a kiszolgálás is! Igaz nekem furi volt hogy, olyan pici volt a hely a képekhez képest. De ez csak egy kis szurkálódás..
2010. márc. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!