Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker terhesség esélye?

Iker terhesség esélye?

Figyelt kérdés

Apai ágon nagypapám iker ( van egy nővére).

Anyukám 3-as ikreket szült :) ( én nem vagyok benne öcséim vannak )

Kérdés az lenne hogy most állunk baba projekt előtt és szeretném ha ikreim lennének err mennyi az esély , ha így van a családban iker. Anyukám felől a családban régebben nem volt ő spontán lett így terhes.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2015. júl. 9. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Nálunk mind a két félről 3-3 iker baba volt. Neki is van olyan testvére és nekem is. Anyum is ikrek. Nála az apja testvére. Annak a gyerekei. És az én unokatesóim is azok.

Nekünk mégsem lett ikrünk.

Elejétől fogva egy babát láttak.

Biztos több rá az esély,de nem lehet kézpénznek venni.

2015. júl. 9. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:

első terhesség?

úgy nemhiszem.

ahogy észrevettem, többedik terhességeknél nagyobb az esély ikrekre

de drukkolok :)

2015. júl. 9. 23:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) volt tavaly egy vetélésem sajnos :/ .

Plusz a hormonjaim kicsit felborultak igy most úgy néz ki minden oké a babahpz . Jövő hónapban kezdjük el élesben :D

2015. júl. 9. 23:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam oda hogy akkor 2 petezsak volt de csak az egyikben volt elő embrio sajnos :/ de 9 héten ő is itt hagyott minket.
2015. júl. 9. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem első terhesegre spontán érkeztek az ikrek, ugy hogy nálunk a családban egyáltalán nincsenek ikrek. Szval sztem teljesen mindegy, hogy mekkora az esélye. Elő példák vagyunk :)
2015. júl. 10. 06:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Egypeteju vagy ketpeteju ikrek vannak a családban? Ketpeteju oroklodik így van esély viszont előre ezt nem lehet tudni. Egypeteju ikrekre is van esély de erre nem számít a család, ez azt mondják nem örökletes.
2015. júl. 10. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Az apai ág nem befolyásol semmit,csak az anyai(mármint a Tiéd).

Ahogy olvasom nálatok elég nagy az esély rá nagyapád és anyud miatt.

Illetve még a kor befolyásolja.Minél idősebb korban lennél terhes annál nagyobb az esélyetek az ikrekre.

2015. júl. 10. 07:41
 8/10 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok .

Anyukámnak ikrei úgy vannak hogy van egy petejü és a 3.ik tesóm az külön volt szóval 2en egyformák annyira hogy be be csapnak rokonsagban mindenkit ha össze jovetel van :D most 17 évesek :) .

Az én iker babáim is külön voltak 2 petesejtem termékenyült meg.

2015. júl. 10. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Az,h ikrek legyenek csak tőled függ.

Nagyobb a hajlamod mint másnál akiknél nem volt az anya családjában.

Ha idősebb leszel még nagyobb lesz a hajlamod az ikerterhességre.

Nekem is nagyobb volt.

Mindhárom terhességem ikreknek indult.Az első kettő külön petezsákban,a harmadik egypetéjű (tehát osztódással),de sajnos minden terhességemnél csak egy baba maradt meg.

2015. júl. 11. 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
lehetséges igen
2015. júl. 12. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!