Nektek mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
7hetes várandos vagyok. És minden nap rettentő feszült, stresszes, minden felhúz. Gravidát szedek amiben van magnézium. És mindennap tornázom vagy sétálok. Valami tipp? köszi. :)2015. júl. 9. 17:28
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy ha nem tudok azonnal enni mikor éhes vagyok attól leszek a legfeszültebb.
2015. júl. 9. 17:30
2/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, attól majd megnyugszol! :D
Ez sajnos ilyen, pár hét, és elmúlik. Majd ne lepődj meg, olyan is lesz, hogy egyik percben kiabálsz, utána azon sírsz, hogy nem tudod miért kiabáltál. Kitartást! Boldog babavárást! :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) kiabálás az most is megvan. utánna meg megérek bocsánatot kérni. :)
2015. júl. 9. 17:38
4/7 anonim válasza:
Hát igen... én teljesen agresszív lettem! :) A lehető legváratlanabb pillanatokban felhúzom magam és puffogok meg kiabálok. A párom meg röhög rajtam, ami miatt csak még idegesebb leszek! Aztán két perc múlva elönt a nyugalom, mintha mi sem történt volna. :) Hormonok...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen amikor kinevet az mégidegesítőbb. :)
2015. júl. 9. 18:18
6/7 anonim válasza:
Ó ha lenne tippem.. az elején sokat vitáztunk a férjemmel mert olyan dolgokon borultam ki, amit én sem értettem később. Szerencsére pár hét alatt nagyjából elmúlt és csak ritkán fordul elő mostanság. Nekem általában ha fáradt vagyok, az elején pedig ez nem volt ritka, sőt.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. júl. 11. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!