Milyen adatokat kötelező megadni a védőnőnek?
Elég sokat, ha nem mondod le a szolgáltatást.
De írj inkább példát, hogy mit nem adnál meg szívesen!
Legszívesebben a lakcímemet :(
Hallottam olyanról is, hogy vájkálnak a fizetésben, mennyit keresünk, milyenek az anyagi körülményeink, mi a foglalkozásunk, mintha valami hitelt akarnék felvenni. Gondolom ez alapján könyvelik el az embert :(
Nem tudom, még csak most lettem terhes, de ez a rendszer nekem nagyon nem szimpi.
Akkor mondd le a szolgáltásukat.Lakcímet meg kell adni mert ki kell mennie hivatalból megnézni hol fog élni a baba.
Amiket kérdez az meg nem a vájkálás miatt hanem fel kell vezetnie a kiskönyvedbe és egy adatlapra.
Fizetést és ilyesmit nem kérdez,de azt igen hogy mivel foglalkoztok a pároddal.
A miénk nagyon aranyos ,fiatal,semmi gond nincs vele,ha kell segit,ha aggodom,leszaladhatok hozzá hogy nézzen szivhangot.....
Ha a lakcímedet nem adod meg, le is mondhatod a védőnői szolgáltatást mert ki fog járni majd a babához, meg terhesség ideje alatt is elmegy. De semmilyen veszélye nincs, nem élhet vissza a te adataiddal.
A fizetésem nem kérdezték egyszer sem, csak hogy dolgozok-e és hogy hol. De ezekben nincs titkolni való olyat pedig úgysem kérdez, amihez semmi köze pl konkrétan a fizut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!