NikiDávid kérdése:
Kötelező elmennyek a 12 hetes vérvétel előtt az elsőre?
Figyelt kérdés
Sajnos annyira irtozom a tütől, hogy mondta védőnő mennyek 9 hetesen vervételre meg majd 12 hetesen is de ha nem kötelező csak a 12hetesre mennék? Szerintetek?2015. máj. 30. 09:09
1/15 anonim válasza:
Semmi sem kötelező, inkább ajánlott! Nekem először a 12. héten volt labor. És MENJ, ki lehet bírni azt a kis időt amíg megszúrnak! Senki nem halt még bele!:))
2/15 anonim válasza:
A 12. héten más miatt szúrnak, már ha akarod. Az ugyanis (már ha a kombinált szűrés vérvételére gondolt a védőnő) csak opcionális.
De ideje megbarátkoznod a tűkkel, mert a terhesség alatt még szúrni fognak és nem is egyszer! Igen, kötelező jelleggel!
Már ha nem akarsz rosszat magadnak és a babádnak is!
És ajánlom figyelmedbe a helyesírási szótárt!
3/15 anonim válasza:
Bocsi, de a mennyek az mást jelent mint amire gondolsz, mert az egész magasan van, már aki hisz benne...;) pl miatyánk 😉
Helyesen: menjek ️
4/15 anonim válasza:
A 12 hetes vérvételt kombinált tesztre érted? Mert labor úgy tudom nincs kettő, úgy van, hogy első trimeszterben van egy labor, az azért ajánlott. Na ezt sokan már csak 12 hetesen csinálják meg. Meg majd 24-28 hetesen a második labor. Nyilván ha a kombinált tesztre érted az más, azt nem is lehet levenni egyszerre a kettőt.
5/15 anonim válasza:
Nem kötelező. Semmi nem kötelező a terhesség alatt, vagy szüléskor. Max ajánlott.
Ha te Szívesen kockáztatod a saját és gyereked egészséget, akkor ne menj el.
6/15 anonim válasza:
Amúgy ha a tűtől félsz mi lesz veled szüléskor?
7/15 anonim válasza:
Hmm... érdekes helyzet. Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már aki nem volt bunko, dehat ez megszokott hogy mindenki saját magábol inul ki, ja és igen ennél nagyobb problémám ne legyen mert pár szot hamar roszul irtam le sajnos nem mindenki lehet olyan okos mint egyesek, de nem tudom miert fáj az neked..... nem vagyok egy kis büdös fiatal korú analfabéta cigány lány mert ilyen kérdést tetem fel hibásan! Ez van ha valakinek fáj miert válaszol , egyesek prédikálbak nagy okoságukra pedig tudni kellene ha jot nem tudsz roszat ne irjal föképp isneretlenül! Szerintem körülötetek nézzetek körül otthon miert vagy ilyen bunko biztos szanyaru sorsod van otthon es mindenki magaból indul ki! TISZTELET ITT A KIVÉTELNEK, aki normalisan tudott válaszolni egy kérdésre! Itt mutatkozik meg hogy ki hol éli ki a szonoruságát es hogy ki milyen bunko! De nem is erdekel, igen lányok rettenetesen félek a tütől nem azt mondtam. Nem mennék el csak kerdeztem hogy kötelezöe mert huzom a számat...... és bevallom nem is gobdoltam bele még a szülésbe.... még nem tartok ott. És ha valaki is megbántottam volna neharagudjon! Elsö terhességem , 22 eves vagyok persze hogy félek rettegek..... kicsit jobb indulatot vártam volna, nem hiszem el hogy semmi kétely nem volt benneteket az elsönel?!
2015. máj. 30. 10:10
9/15 anonim válasza:
6-os vagyok, nézd, én nem rossz szándékból írtam. Én a késtől félek és imádkozok hogy tudjak természetes úton szülni. Szintén első babám. Szerintem mindenkiben vannak félelmek csak azt akartam írni, hogy te még hamar elakadtál. Próbálj meg valahogy másképp hozzáállni mert egy tűszúrástól lesz sokkal rosszabb is. Szóval bátorság!
10/15 anonim válasza:
Majd ha a gyereked iskolába jár, segíts neki a leckében, sok újdonságot fogsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!