Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelező elmennyek a 12 hetes...

NikiDávid kérdése:

Kötelező elmennyek a 12 hetes vérvétel előtt az elsőre?

Figyelt kérdés
Sajnos annyira irtozom a tütől, hogy mondta védőnő mennyek 9 hetesen vervételre meg majd 12 hetesen is de ha nem kötelező csak a 12hetesre mennék? Szerintetek?

2015. máj. 30. 09:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Irtam hogy tiszteletem a kivételeknek. Meg amugyis elkapott a hév, és elnézést kértem a többitöl! Legyenek csak olyanok amilyenek sajat magukat nyilvánitják!de nem is ez lényeg! Gonoltam még nagyon az elején vagyok és már a saját magam rettegéseibem elütköztem :( köszönöm a választ! Probálok erött venni magamon ! Értünk a babáért! ☺
2015. máj. 30. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is rettegek a tűtől. Megörültem, mikor meghallottam, hogy a választott kórházban,(ahol szültem) 12 héten egy bokessel vesznek le mindent.

8 ampullaval...

Mikor kész voltunk elbizonytalanodtam, mert sokaig tartott ....es vert a víz közben. Jobban jártam volna a 2 rövidebb vervetellel :)

Aztán valahogy hozzaszoktam :)

Kérdező, én a helyedben osszeszoritott foggal, de elmennek.

2015. máj. 30. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
#10-es! Ott a pont! 😃
2015. máj. 30. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Tudtommal le lehet vetetni a kombinált teszthez való vérrel együtt a kötelező vizsgálatos dolgokat is. Arra viszont készülj fel, hogy vagy 8 ampulla vért fognak venni egyszerre. Sajnálom, hogy ennyire félsz a tűtől, nagyon drukkolj, hogy ne legyél cukros a babával mert akkor nagyon fogsz szenvedni :-(
2015. máj. 30. 12:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazábol ez csak benneteket minősit, és tudom nagyon jol hogy joisten megveri az ilyen gonoszokat, mert sanyaru a sorsuk és másokon töltik le 😀 az ilyen mindig boldoggá tesz mert tudom hogy egy boldog nő kiegyensulyozott és nem súlyed le ilyen szintekre! Ja mindenki magábol indulki de jo tanácsként én majd oda ülök mellé ahog te nem teted es egy jo tanácsot adtál nekem köszönöm mindenkinek!
2015. máj. 30. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!