Kötelező nyári gyakorlattal mi a helyzet terhesen?
öregotthonba leszek nyáron gyakszik 15 napot kotelezoen (ha nem veszek részt rajta nem engednek 11.osztalyba)
Szóval elmegyek. De akkor már 15-16hetes terhes leszek,ilyenkor nem kapok ott valami "felmentest" a nehez munkák alol? Pl tolem terhesen ne várják már el,hogy a beteget forgassam az ágyon vagy bármi megeröltető munkát.
ilyenkor tekintettel lesznek a terhességemre,vagy elvárják majd hogy ugy dolgozzak mint aki nemis terhes??
Mindenképp elmondom majd nekik,hogy mi a helyzet es remelem nem biznak ram megerolteto munkat,ha igen akkor nem csinalom meg.....nekem a babám eppsége mindennel fontosabb!
Adjanak konnyu munkat.....
Nem vagyok biztos benne hogy bemehegsz gyakorlatra terhesen.
Nekem a korhazi gyakorlatot mondtak, hogy nem kezdhetem meg mert a korhaz nem vallalja hogy valami fertozest elkapjak. De en okj-s felnottkepzesben szerettem volna keresztfelevben elkezdeni a gyakorlo apolot. Igy emiatt kitolodik szeptemberi kezdesre.
Vagy ne mondd el a terhesseged mert akkor ha nem engednek gyakszizni akkor nem kezdheted meg a szeptemberben a kovetkezo evet. Vagy ha elmondod es megengedik h bemenj akkor kerj olyan munkat amit el tudsz vegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!