Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelező nyári gyakorlattal...

Kötelező nyári gyakorlattal mi a helyzet terhesen?

Figyelt kérdés

öregotthonba leszek nyáron gyakszik 15 napot kotelezoen (ha nem veszek részt rajta nem engednek 11.osztalyba)

Szóval elmegyek. De akkor már 15-16hetes terhes leszek,ilyenkor nem kapok ott valami "felmentest" a nehez munkák alol? Pl tolem terhesen ne várják már el,hogy a beteget forgassam az ágyon vagy bármi megeröltető munkát.

ilyenkor tekintettel lesznek a terhességemre,vagy elvárják majd hogy ugy dolgozzak mint aki nemis terhes??

2015. máj. 14. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha 16-17 évesen ennyi eszed volt,hogy teherbe ess,akkor igenis csináld meg,ami kötelező.Nyilván nem kell emelgetned az öregeket,de nem beteg vagy!Más a terhessége végéig dolgozik.
2015. máj. 14. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok...
2015. máj. 14. 16:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha közlöd hogy babát vársz, akkor olyan munkát bíznak rád hogy ne legyen gond. Másrészt én a másodikat várom, az első sincs még két éves...és bizony nincs mese emelgetni kell/cipelni stb.
2015. máj. 14. 16:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Mindenképp elmondom majd nekik,hogy mi a helyzet es remelem nem biznak ram megerolteto munkat,ha igen akkor nem csinalom meg.....nekem a babám eppsége mindennel fontosabb!

Adjanak konnyu munkat.....

2015. máj. 14. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Magyarul még csak 10.-es vagy 18 évesen?Nincs több kérdésem.Remélem szerelemgyerek.
2015. máj. 14. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne hogy bemehegsz gyakorlatra terhesen.

Nekem a korhazi gyakorlatot mondtak, hogy nem kezdhetem meg mert a korhaz nem vallalja hogy valami fertozest elkapjak. De en okj-s felnottkepzesben szerettem volna keresztfelevben elkezdeni a gyakorlo apolot. Igy emiatt kitolodik szeptemberi kezdesre.

Vagy ne mondd el a terhesseged mert akkor ha nem engednek gyakszizni akkor nem kezdheted meg a szeptemberben a kovetkezo evet. Vagy ha elmondod es megengedik h bemenj akkor kerj olyan munkat amit el tudsz vegezni.

2015. máj. 14. 20:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom a tanácsot :)
2015. máj. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!