Vajon valami baj van, vagy lehet, hogy nekem már ez a természetes?
Legutóbb mikor voltam a nődokimnál kicsit több volt a folyásom a kelleténél. Írt nekem Klion D-t, amit az utolsó szemig elhasználtam. Most hétfőn fogyott el az utolsó. De nekem továbbra is elég sok, sárga színű folyásom van. Nincs kellemetlen szaga, nem darabos vagy túrós és nem is viszket. Semmi kellemetlen tünettel nem jár. Viszont a gyógyszer írásnál sem volt semmi tünet csak az hogy sok és kicsit sűrűbb volt a mostaninál.
Lehet, hogy ez természetes? Nektek is ilyen bő sárgás a folyásotok terhesség alatt?
Nem tudom visszamenjek e most, vagy várjak még egy kicsit.
Nekem alapállapotban is több folyásom van, aztán hosszú évek kínlódása után úgy döntöttem, nem foglalkozom vele. Neked is ezt ajánlom, mert ebbe bele lehet golyózni... Ha nem tenyészett ki semmi, akkor hagyd! Most 33 hetesen nekem is mégtöbb, de nem érdekel. :)
Egyébként meg a sok kúpozás, gyógyszer felborítja a ph-t, és idő kell, hogy visszaálljon. Javaslom a jól szellőző pamutbugyit, és bármennyire csábító, de ne használj betétet - ilyenkor nem szellőzik a bőr, hajlamos leszel a gombára. Inkább válts naponta többször fehérneműt, ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!