Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon valami baj van, vagy...

Vajon valami baj van, vagy lehet, hogy nekem már ez a természetes?

Figyelt kérdés

Legutóbb mikor voltam a nődokimnál kicsit több volt a folyásom a kelleténél. Írt nekem Klion D-t, amit az utolsó szemig elhasználtam. Most hétfőn fogyott el az utolsó. De nekem továbbra is elég sok, sárga színű folyásom van. Nincs kellemetlen szaga, nem darabos vagy túrós és nem is viszket. Semmi kellemetlen tünettel nem jár. Viszont a gyógyszer írásnál sem volt semmi tünet csak az hogy sok és kicsit sűrűbb volt a mostaninál.

Lehet, hogy ez természetes? Nektek is ilyen bő sárgás a folyásotok terhesség alatt?

Nem tudom visszamenjek e most, vagy várjak még egy kicsit.

2010. márc. 4. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem ugyanigy volt,csak viszketett is.Mikor kiirta a canesten kúpot,mondta hogy a folyás megmarad majd.Igy is volt.Múlt héten voltam nála,a táppénzes papirért,akkor mondtam neki,hogy nem viszket,de a sárgás folyás ott van,azt mondta az nem baj.Én 29 hetes vagyok,szinte végig sok a folyásom.Szerintem ha nincs tünet,akkor ne menj vissza,majd legközelebb emlitsd meg neki.
2010. márc. 4. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt alapból bővebb a folyás. Nekem az első terhességem végig kúpozásból állt. Azt mondta a doki, hogy valakinél kihozza ezt a terhesség, nem baj.
2010. márc. 4. 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem alapállapotban is több folyásom van, aztán hosszú évek kínlódása után úgy döntöttem, nem foglalkozom vele. Neked is ezt ajánlom, mert ebbe bele lehet golyózni... Ha nem tenyészett ki semmi, akkor hagyd! Most 33 hetesen nekem is mégtöbb, de nem érdekel. :)

Egyébként meg a sok kúpozás, gyógyszer felborítja a ph-t, és idő kell, hogy visszaálljon. Javaslom a jól szellőző pamutbugyit, és bármennyire csábító, de ne használj betétet - ilyenkor nem szellőzik a bőr, hajlamos leszel a gombára. Inkább válts naponta többször fehérneműt, ha zavar.

2010. márc. 4. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal több volt, mint egyébként, de semmi más tünet nem volt. Kaptam ugyan kúpot, kétfélét is, de semmit nem használtak. Talán egy két napig kevesebb lett és utána visszaállt megint. Ez normális, ha nincs más probléma vele, csak a mennyiség nőtt meg.
2010. márc. 4. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!