A terhesség legelején (4 hetesen) szabad a szex?
Figyelt kérdés
2007. nov. 4. 19:22
1/6 anonim válasza:
hát hogyne lenne szabad!? én késöbb tudtam meg,és mi 1ütt voltunk,és most 28 hetes a pici magzat.és még mindig szoktunk a párommal együtt lenni.nyugodtan,ami neked jó az a picidnek is.
vigyázz magatokra,sok sikert,minden jót.
2/6 anonim válasza:
Szia!
IGen, ha az orvosod nem tiltott el tőle. A terhesség egész időszakában szabad, ha mást nem mond az orvos
3/6 anonim válasza:
Csak óvatosan... Ha nem volt vetélésed (és ne is legyen soha!) akkor nyugodtan mehet a szapora! Boldog babavárást!
4/6 anonim válasza:
Egészen addig szabad amíg ugy érzed,hogy nem fáj a közösülés,nem vérzel be,vagy orvos bizonyos okok miatt nem tilt el tőle.Nekem 4 gyermekem van,a harmadikkal nyitott méhszájam volt 26 héttől,és szülés előtti napig eggyüttvoltunk a férjemmel.Időre születtek,komplikáció nélkül.
5/6 anonim válasza:
Persze, hogy szabad.
Én úgy tudom, hogy 8. hónapig szabad (Persze, ha az orvosod mást nem mond), az utolsó hónapban már nem ajánlott, illetve szülés után egy darabig.
6/6 Miron Kilian válasza:
Nem,nem. Fel fogsz robbani a babával együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!