Magánorvoshoz jártam eddig, amikor majd hetente kell CTG-re járni, meg 2 naponta, ugyanúgy kell fizetni? Ha nincs rá pénzünk hová menjek?
2010. márc. 3. 23:44
1/7 anonim válasza:
Én is magánhoz jártam..és CTG-re is oda hívott 2000 Ft.-ért.Ha nincs pénzed akkor a kórházba kell menned ahol szülni fogsz.(azóta én dokit váltottam,mert csak le akart húzni)
2010. márc. 4. 00:22
2/7 anonim válasza:
A CTG ért nem kell fizetni,csak ha esetleg a magánrendelőjébe mennél,és ott csinálnák meg.Én is magándokihoz jártam havonta,de a végén amikor ctg-re jártam,akkor már a kórházba mentem ahol szültem és ugye ott ingyen csinálják.
2010. márc. 4. 00:22
3/7 anonim válasza:
A CTG tudtommal SZTK-ban vagy kórházban van, nem a rendelőjében. Vagy nálatok másképp van?
Én is magánorvoshoz járok a kezdetektől fogva, de csak a magánrendelőjében lefolytatott vizsgálatokért fizetek neki, aminek a tarifája ki is van írva az ajtóra.
Ha nincs rá pénzed, mondd meg neki.
34h km
2010. márc. 4. 00:23
4/7 anonim válasza:
Én is magándokihoz járok terhesgondozásra, de a CTG-t a kórházban csinálja és ott nem kell fizetni érte. Akkor már úgyis hetente megyek hozzá a rendelőbe, vicces lenne heti 2* fizetni.
2010. márc. 4. 07:09
5/7 anonim válasza:
Az én magánorvosomnál ez úgy működik, hogy amikor hetente kell menni hozzá akkor a ctg mellett megvizsgál, ezért akkor fizetek is neki. 2 naponként csak akkor kell menni ctg-re, ha már túlhordásban vagy. Az én dokim ezért nem kér pénzt. Egyébként ő úgy intézte a hetente való találkozásunkat, hogy egyik héten a rendelőjébe hívott, másik héten a kórházba, így csak 2 hetente fizettem.
14 hós kislány anyukája és 37 hetes km
2010. márc. 4. 07:41
6/7 anonim válasza:
Én is magándokihoz járok ctg-re hetente. Eddig 8500 ft-ot fizettem a havi rendelésekért, most csak 1500 ft kell fizetni, de nem csak ctg van, hanem uh és vizsgálat is.
39 hetes kismama
2010. márc. 4. 11:31
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nincs kiírva, de magánrendelőban van a Ctg-t. Meg kell kérdeznem. Egyébbként nem fogadom meg őt, bár bízom benne, mert magánkilinikán vezet le terhességet. Kényelmetlen , de azt hiszem meg kell beszélnem vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!