Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tegyem le azt a fene...

Hogyan tegyem le azt a fene cigit? 16 hetesen már késő?

Figyelt kérdés
Nem tervezett terhességem van. Gyakorlatilag semmi terhességi tünetem nem volt és nincs is a pisilési ingeren kívül. Semmitől nem undorodok. Sajnos egyedül kell vállalnom a kicsit, mert a párom több év után elhagyott amikor kiderült. De a kapcsolatunk alatt is már sokat cigiztem. Kb 25 szálat naponta. A környezetem sem igazán támogató. Anyukámmal élek jelenleg mivel költöznöm kellett.Ő is dohányzik. Tudtam csökkenteni kb napi 10 szálra eddig, és 0,1 nikotinosat vettem. De le akarom tenni!!!!!! Akarat-gyenge, rossz anya vagyok!!! És már nagyon utálom magam! Aki szidni akar, nyugodtan! De a tanácsoknak jobban örülnék. :((((
2015. júl. 8. 17:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván nagyon rossz hatással van minden egyes elszívott cigi a babára, ahogy rád is. De a szokásainkról nagyon gyorsan eluralkodnak rajtunk és rettenetes nehéz szakítani velük. De azt gondolom, nagyon büszke lehetsz magadra, hogy kevesebb mint a felére tudtad csökkenteni a napi adagodat, néhány hét alatt, főleg úgy, hogy milyen nehéz ez az időszak most neked érzelmileg. Biztos vagyok benne, hogy egy rendkívül erős nő vagy, és sikerülni fog, hogy teljesen letedd. Nagyon szorítok neked!! Nekem a legtöbb erőt az adná, ha arra gondolnék, milyen rettenetesen sokat ártok a kicsi babának vele. Szemét dolog magára hagyni egy kismamát, de nagyon tiszteletreméltó, hogy vállalod ezt a pici babát így is. Az anyukád is elgondolkozhatna rajta, hogy letegye a cigit, ketten együtt sokkal könnyebben menne, és a kisunokája és a lánya egészsége érdekében legalább megpróbálhatná!!

Lényeg a lényeg, te egy bátor terminátor vagy :), és sikerülni fog!!!

Ölellek és sok-sok boldogságot és egészséget kívánok neked és kicsi babádnak!

2015. júl. 8. 18:17
 12/22 anonim ***** válasza:
61%

Arra kell gondolni, hogy csak egyetlen egy szálat nem szabad elszívni. Az a lényeg, hogy egyáltalán ne gyújts rá, rendezd el magadban, hogy a gyereked fontosabb, mint az az egy szál cigi.

A mennyiség csökkentése nem elég, nem vezet semmire, csak a drasztikus szakítás. Ne legyenek illúzióid, piszok kemény lesz az első néhány hét. De megéri.

2015. júl. 8. 20:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Meg fogom próbálni letenni. Kezdetnek szereztem nikotin mentes elektromos cigit. Talán segít a kezdetekben. Aztán ha az sem, akkor kicsit idegbeteg leszek talán, de megéri! Amikor olyan környezetben voltam, ahol senki sem szívta, nem is hiányzott. Erre fogok gondolni, meg a babámra. Csak nagyon remélem, nem tettem tönkre az egészségét. Egy férfi se ér meg ennyit, meg a rossz helyzetem mögé sem bújhatok!!!
2015. júl. 8. 21:55
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Ne vegyél elektromos cigit, felesleges.

A másik: ne próbáld. Tedd le.

Apróságnak tűnik, de ebben az esetben fontos a megfogalmazás, az elhatározás. Sőt, ez a legfontosabb.

2015. júl. 8. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Sokan meg kimondani sem tudjak ezeket. :) jo vagy! Hajra! Veled vagyunk!
2015. júl. 8. 22:20
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Én is csökkentéssel kezdtem.

Aztán egy nap lefénymásoltam az ultrahang fotót és méretre vágva a cigisdoboz nejlonja alá dugtam.

Nem vagyok szent, így is ragyujtottam 1×2×. (főleg hülye megszokásból, kávé mellé) De már nem bírtam végigszívni.

Amúgy ijesztő a berögzülése. A nagylányom négy hónapos volt, mikor drasztikusan csökkent a tejem, a védőnőm iszonyú hülyesége miatt, a babám cumizavaros lett, és nem szopott, a fejés nem ment, összevesztem anyósommal, nagymamám kórházba került. Mindezt egy hét alatt.

Pont az utolsó hírt tárgyaltam sírva a testvéremnek, amikor egyszerűen ragyujtottam, és nem vettem észre. Nővérem kérdezett rá, de addigra már végigszívtam egy szálat.

Most koncentrálok!

2015. júl. 9. 08:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Próbáld meg fokozatosan (nekem úgy sikerült). Én imádtam cigizni és csak úgy sikerült leszokni, hogy megbeszéltem magammal hogy csak egy ideig teszem le a cigit. Szoptatás befejezése után rágyújthatok majd.
2015. júl. 9. 10:15
 18/22 A kérdező kommentje:
Most szívom el az utolsó szál cigimet! Remélem sikerülni fog!!Ha nem zavarlak benneteket, leírom majd ide, hogy mi játszódik le bennem és hogyan megy a dolog. Aki tud, vagy szeretne segíteni, szívesen fogadom. Akár a negatív kritikákat is:)) Az is adhat egy lökést a dologban. Talán ha kiírom magamból, jobban fog menni. Nem akarok rosszat a babámnak!!!!! Már csak ő van nekem anyán kívül.
2015. júl. 10. 11:46
 19/22 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Megy a drukk! :)
2015. júl. 10. 11:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Hajrá, drukkolok, sikerülni fog!!!!!
2015. júl. 10. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!