Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy elviselhetőbb...

Mit tegyek, hogy elviselhetőbbé tegyem magamnak a maradék időt? Más is így van 35 hetesen?

Figyelt kérdés
Toxémia gyanús vagyok kb 2 hónapja, fehérje van a vizeletemben, szinte hetente kérnek laborvizsgálatot, vérnyomásom általában 140 alatt van, egy kétszer ugrik ki, de folyamatosan ellenőríznek, gyógyszert is kaptam.A legnagyobb bajom hogy nagyon vizesedek, úgy hogy lábam 5 perc állás, menés, ülés után szinte merevvé válik combtól lefele, alig bírok menni, lábfejem is dagad alig fér bele lábbelibe reggel szemeim mintha behúztak volna, szám, arcom, kezeim is dagadtak.Ehhez hozzájön nagyfokú gyomorégés is most már nappal is eddig csak éjjel volt, és a hajlatban a csontjaim nagyon fájnak, éjszaka alig bírok megfordulni, nappal ráállni.Séta nagyon szóba sem jöhet, megpróbáltam magam tornáztatni, de nem kellemes és nem is használ, azt mondták igyak azért sok folyadékot.Több mozgással ez elkerülhető lett volna?Most csak felrakott lábakkal bírom.Úgy érzem magam mint egy vén, rozzant öregasszony.
2009. márc. 22. 13:32
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként babó sokat mozog, ezzel nincs baj és jóslófájások néha vannak, meg néha beleszúr hátamba valami meg hasamba.
2009. márc. 22. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Probalj azert mozogni, gondolom az orvos is ajanlotta. Setelni kicsit mindennap. Aztan hallgass zenet, a youtou-ben mindent megtalalsz! Amugy netezzel, es hivjal magadhoz baratnoket, szuleidet, ne legyel egyedul, mert akkor csak gondolkozol.

Mar nincs sok hatra, kitartas!:)

2009. márc. 22. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
De amúgy nem tudok tenni semmit?Mármint a fájdalmak ellen?
2009. márc. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!