Szerintetek beszedhetem a maradék 20 db Femibion 800asomat, annak ellenére, hogy ma töltöm a 12. hetet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 10:15
1/10 anonim válasza:
Persze, ki ne dobd! Emlékszem nekem mondta is a doki, hogy nyugodtan fejezzem be, és aztán váltsak. De ha kéteklyeid vanna, beszéld meg a dokiddal, az a biztos.
2/10 anonim válasza:
Nyugodtan szedd be, nekem is a 13. héten fogyott el aztán váltottam. Semmi gond nem volt.
3/10 anonim válasza:
Igen, nyugodtan szedd be, majd utána váltasz 400-asra, semmi gond nem lesz!
4/10 anonim válasza:
Nyugodtan szedd be, bajod nem lesz tole.
5/10 anonim válasza:
Ez csak vitamin, miért ne szedhetnéd be???
6/10 anonim válasza:
Persze! Szedd felváltva a másikkal.
7/10 anonim válasza:
Ez tök jó kérdés, mert nekem is így fog kijönni majd és én sem terveztem, hogy csak kidobom azt a 2000Ft-nyi vitamint!
Én is szedni fogom tovább, majd ha elfogy, akkor váltok 400-ra!
8/10 anonim válasza:
Én beszedtem, majdnem 15-dik héten fogyott el csak, és utána kezdtem a másikat.
9/10 anonim válasza:
Én meg a jövő héten fogom elkezdeni pedig akkor leszek 12 hetes. Anyukámtól kaptam, kicsit elnézte...
10/10 anonim válasza:
14 hetes vagyok és még több mint a fele megvan a 800-asnak, azt szedem. Hétfőn veszek 400-asat, és felváltva fogom szedni.
Boldog, nyugis babavárást mindenkinek, ebben a melegben! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!