Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhesseg?

Szerintetek terhesseg?

Figyelt kérdés

Ket hete voltunk egyutt a parommal mert a szules utani 6.het tilalom akkor jart le,megszakitasosan vedekeztunk,nos vasarnap egyutt voltunk kedden megjott a mensim egy hetig tartott de ugy hogy az utolso ketnap barnazas volt.

Azota sokat gorcsolok es feher folyasom is van,tesztet ma veszek csak a velemenyekre vagyok kivancsi,oltogatas ne legyen,koszi!irjatk legyszi.

2015. júl. 8. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az vagy,és a beágyazódás miatt volt ilyen a mensid! A tesztel még lehet hogy várnod kellene,mert ilyen korán nem mindegyik mutat eredményt! Megírod mi lett?

Hasonló mensim volt nekem is!

2015. júl. 8. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem nem. Megszakítás - nem biztonságos, legyen 30%-os, ehhez hozzájön egy mensi (ami ritkán van terhesség mellett), majd még az is, hogy nemrég szültél, esetleg, hogy szoptatsz is. A folyás természetes dolog. Szerintem nem vagy terhes.
2015. júl. 8. 10:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Mindenkepp megirom h milett a vege!

Masodik kommentelo:Remelem igazad van nagyon nem szeretnem ezt a terhesseget szinte biztos hogy vetetes lenne,erosen remelem hogy nem terhesseg es koszi a valaszokat!

Akinek volt hasonlo az irjon kerem!

2015. júl. 8. 11:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Vegul nem vettem tesztet,de elsejen volt mensesem es ma megint ujra ez igy mennyire ok?
2015. júl. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!