Szerintetek mi lehet? Nagy a baj?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Első es második válaszadó,itt sajnos nem tudok másik orvost találni! Ha valami nagy baj történik akkor irány a kórház,ügyelet.tegnap csak a táppénzes papírt mentem meghosszabbítani,es mivel első terhességem szinte minden miatt szaladok a dokihoz!Szoval mondtam tegnap,hogy szurodik a jobb oldalam,de olyan szinten hogy menni alig bírtam,es legyintett a kezével es azt mondta,hogy ez ezzel jár.Meg sem vizsgált meg a székből sem állt fel!Csak annyit kérdezett hogy mikor akarok menni dolgozni?Meg egy javaslatot sem adott,döntsem el én!Ennyit az itteni orvosokról.Ket múlva megyünk haza,es többet fogok tudni!Csak felek,aggodom a baba miatt! 😞
3.valaszado!Uh-on megkérdeztem a placentat is ,hogy rendben van es azt mondta az orvos,hogy igen,a baba is jo helyen van,minden rendben!Viszont a jobb oldali petefészken van cisztam,amit észre is vettek az uh-on ami az első uh-on 3cm átmérőjű volt a masodik uh-on kevesenbb mint 2cm!Lehet köze a cisztanak a verzeshez?Meddig vereztel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!