Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi lehet? Nagy a baj?

Szerintetek mi lehet? Nagy a baj?

Figyelt kérdés
16 hetes kismama elmultam,12 hetesen bevereztem,uh-onminden rendben volt a babaval.13 hetesen megint vereztem,csak sokkal kevesebbet,ismet uh a baba egeszseges,minden rendben.Megvizsgalt a doki huvelyen keresztul es alvadt vert latott ami az elozo verzesembol szarmazik.Egy het mulva megint eszrevettem egy pici verzest ,ez inkabb barnas volt,most nem mentem dokihoz ,mert egy par napra ra volta 14 hetes uh.(az elso nagy uh).Minden rendben a baba nagyon szepen fejlodik.Kerdeztem,hogya mehemmel is minden rendben,azt mondtak,hogy minden tokeletes.Azota is ha megyek pisilni megtorlom magam a wc-papiron kave szinu,ez sem mindig van.Uh-on megkerdeztem a dokit es azt mondta,hogy nem tudjak,hogy mitol van.En ennek ellenere nagyon aggodom,hogy nehogy valami baja legyen a babanak!Van olyan ,hogy ha sokat mozgok akkor alvadt darabok is vannak.Lehet,hogy tisztulok?U.I:Angliaba elek.

2015. júl. 7. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hangzik túl jól. Másik orvoshoz nem tudsz elmenni? Csak a megerositesert. Nem hiszem, hogy a mozgása miatt lenne.
2015. júl. 7. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj másik orvost keresni, vagy ha ez nem megy, akkor legalább a neten valami nőgyógyász válaszol rovatba írni!
2015. júl. 7. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A netes orvosokkal csak óvatosan! Hallottunk már itt negatív tapasztalatokról... elég sokról. Szerintem még előző vérzésekből maradt hátra azért barnás a színe. Én mindkét gyerekemmel véreztem az elején, mégis egészségesen megszülettek. Az orvosnak ennek ellenére azért tudnia kellene, hogy mitől van. Bár nálam sem tudták megmondani az első gyereknél. A másodiknál az alacsony placentafekvés okozta a vérzéseket, de végül a helyére került és szülhettem újra hüvelyi úton.
2015. júl. 8. 00:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Első es második válaszadó,itt sajnos nem tudok másik orvost találni! Ha valami nagy baj történik akkor irány a kórház,ügyelet.tegnap csak a táppénzes papírt mentem meghosszabbítani,es mivel első terhességem szinte minden miatt szaladok a dokihoz!Szoval mondtam tegnap,hogy szurodik a jobb oldalam,de olyan szinten hogy menni alig bírtam,es legyintett a kezével es azt mondta,hogy ez ezzel jár.Meg sem vizsgált meg a székből sem állt fel!Csak annyit kérdezett hogy mikor akarok menni dolgozni?Meg egy javaslatot sem adott,döntsem el én!Ennyit az itteni orvosokról.Ket múlva megyünk haza,es többet fogok tudni!Csak felek,aggodom a baba miatt! 😞

3.valaszado!Uh-on megkérdeztem a placentat is ,hogy rendben van es azt mondta az orvos,hogy igen,a baba is jo helyen van,minden rendben!Viszont a jobb oldali petefészken van cisztam,amit észre is vettek az uh-on ami az első uh-on 3cm átmérőjű volt a masodik uh-on kevesenbb mint 2cm!Lehet köze a cisztanak a verzeshez?Meddig vereztel?

2015. júl. 8. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!