Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok nekem képeket mutatni...

Tudnátok nekem képeket mutatni h nektek mekkora volt a pocitok 23 hetesen? szerintetek nem nagy?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Ma vagyok a 23. hétben másoknak a 23 hétben még szinte semmi pocakja addig nekem már szép nagy sokan meg is kérdezték h biztos h nem ikrek vannak benne. volt rajtam egy minimális husi de az nem látszott annyira csatolom a képet is.

[link]

2015. jún. 30. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Képet most nem tudok mutatni, de nekem is kb ekkora 22 hetesen. Engem is az ikres kérdéssel fárasztanak, meg hogy biztos hatalmas baba. Nem, 1 tökéletesen átlagos méretekkel rendelkező fiúcska van idebent. :)
2015. jún. 30. 11:24
 2/9 A kérdező kommentje:

bennem is egy teljesen tökéletes csak nálunk kicsi lány :)

Első babás vagyok és olyan furi ahogy nő a pocakom de már azt várom h a kezembe tarthassam októberben :)

2015. jún. 30. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
nálam 18 hetesen ekkora:)
2015. jún. 30. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:

kicsit homályos, de a pocakom látszik :)

[link]

itt 24hetes voltam. viszonylag nagy babám született, 4250g és 54cm volt a fiam.

2015. jún. 30. 12:18
 5/9 A kérdező kommentje:

huu aztaa szép nagy pocid volt :)

én már a 19 héten éreztem először ahogy megmozdult a kisasszony most meg már egyre jobban és egyre sűrűbben :)

2015. jún. 30. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem nagy a hasad hanem átlagos,nekem is ekkora én is most vagyok 23 hetes.
2015. jún. 30. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
átlagos nagyságú ebben a hétben.
2015. jún. 30. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

nekem már 15hetesen szépen látszott a hasam, 16-17hetesen éreztem először mozogni. a végére is hatalmas hasam volt. de ez a férjem családjából kiindulva várható is volt, nagy mérettel született az összes férfi a családban.

2015. jún. 30. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát figyi, nekem a 12. héten már gratulált az egyik kolléganőm, úgy hogy aznap mentem az első genetikaira, tehát még senkinek nem jelentettem be a terhességem. Most vagyok a 29. hét végén, ezek után gondolhatod, hogy mekkora most a hasam :) Ne aggódj a méretek miatt, egy darabig én is ezen izgultam, felesleges :)
2015. jún. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!