Mennyi pénzt adtatok a nőgyógyásznak mikor jártatok hozzá?
Ha jól értem, nem magánorvoshoz mégy. Akkor mégis minek is kellene fizetned?
Főleg, ha nem is telik rá!
Magánorvosomnál 7000-be kerül egy-egy terhesgondozási alkalom. De erről számlát kapok és elszámolhatom az egészségpénztárban.
SZTK-s orvos? Nem kell neki pénzt adni!
Én a magánnak is csak annyit adtam vizsgálatoknál, amennyi a díja volt, pluszba csak a szülésnél.
Minden attól függ, hogy magánrendelésre mész-e vagy sima sztk-ba?
A magánnak fix tarifája van, minden alkalommal (hacsak nem máshogy egyeztetek meg), az sztk-s pedig nem fog pénzt kérni.
Ha főzni sincs pénzed, akkor pláne.
Nehogy adj neki, ez a munkája, amiért havi fizetést kap. Én a 32. hétben vagyok, végig SZTK-s rendelésre jártam, egy fillért nem fizettem eddig. Eleget adok havonta a TB-nek a fizetésemből, erre vonják le.
Ha a szülés előtt megbeszélitek, hogy bármi is legyen, ő bejön miattad majd, akár éjjel vagy hétvégén is, akkor nyilván kell majd neki fizetni, ezt biztos el is fogja mondani számszerűen, ha felkéred, de amíg a munkaidejében fogad, semmivel nem tartozol neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!