Ha a clearblue fogamzásjelzős teszt 2-3 hetet írt, akkor ugye 4-5 hetes vagyok? És ilyenkor már látnia kellene valamit a nőgyógyásznak?
Figyelt kérdés
Megcsináltam a tesztet,másnap voltam nőgyógyásznál,de nem látott semmit. Pedig petezsáknak vagy valaminek kellene már lenni,nem?2015. jan. 8. 08:21
2/9 anonim válasza:
Mikor maradt ki a menstruációd? 4 hetes terhességnél még nem lát semmit, 5 hetesnél is inkább csak hüvelyi ultrahanggal.
3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó menstruáció nov.26,és kedden voltam orvosnál.
2015. jan. 8. 09:22
4/9 anonim válasza:
Hasi vagy hüvelyi ultrahangot csinált?
5/9 A kérdező kommentje:
Hüvelyi. És azt mondta,hogy semmi terhességre utaló jel nincs.
2015. jan. 8. 10:02
6/9 anonim válasza:
4-5 hetes terhességnél már látnia kellett volna valamit. De az is lehet, hogy később fogant a baba, akkor még nem. Nem tudom, hogy a fogamzásjelzős teszt mennyire megbízható. Terhességi tesztet nem csináltál?
7/9 A kérdező kommentje:
99%-os pontosságú. Ezenkívül a teszten kívül még 3 másmilyet is csináltam,mind pozitív.
2015. jan. 8. 10:13
8/9 anonim válasza:
Megbízható a clearblue, de ez azt jelenti hogy épphogy csak most ágyazódott be, mégy csak 3 hetes vagy azért nem látott semmit a doki.
9/9 anonim válasza:
Szia. Hat én ugyanezt a teszret csinaltam meg A ciklusom 31. Napjan nekem Is ezt irta ki. Nogyogyasznal voltam a 36. Napon es akkor mar latta a fel cm es petezsakot, bar nem volt egyszeru megtalalnia. :) sztem a teszt megbozhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!