Szopipárnáról mi a véleményetek? Érdemes venni? Pocakosként, vagy a szoptatásnál fontosabb?
Én szülés után kaptam, nagyon szerettem, mert az elején sehogy se találtuk a kényelmes pózt a kicsikémmel, és nagyon sokáig tartott, mindig kínlódtam, mert mindenem elzsibbadt, alig tudtam felkelni:) A párnával viszont nagyon kényelmes volt szoptatni. És amíg nem tudtam a hasamon aludni, addig alváshoz is használtam, nagyon jó találmány, én csak ajánlani tudom:)
ҝ
Szia!Én 20 hetesen vettem meg,és nem bántam meg imádom!
Nagyon kényelmes,aludni azóta csak azzal alszom,illetve tvzéshez,olvasáshoz nagyon kényelmes.Nekem mikro gyöngyös van,szerintem az a legjobb.Én csak ajánlani tudom pocakosként is.29hetes kismami
Ez volt az első, amit beszereztem terhesen, és nem bántam meg. Már csakazért sem, mert a világ legjobb tévénézős párnája, sose fájdult meg a derekam, amikor mögéje tettem. :-) Már most behozta a rá kiadott pénzt. Remélem, a szoptatásnál is beválik majd.
34h km
én 7 hós terhesen vettem,azután csak azzal aludtam, még a kórházba is vittem, imádtam, és még most is használjuk,1 éves a lányom.
néha még most is azzal alszom,nagyon kényelmes
Köszönöm szépen a válaszokat.
Normál méretüt, vagy a nagyobbat vegyem?
170 cm magas 90 kg-os vagyok.
Köszi szépen.
Akkor normál méret.:)
Boldog babavárást/babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!