Igaz, hogy a cseresznyét nem szabad enni szoptatásnál mert attól fog fájni a hasa a babának?
A cseresznye puffaszt. Ha szoptatsz, akor a babát is.
Vannak babák és felnőttek, akiket ez nem zavar, észre se veszik és vannak, akiknek hasfájást okoz.
Szia!
Én terhesség alatt ettem nem is keveset, most majd kiderül, hogy befolyásolja a szopizós kislányomat.
Ki kell tapasztalni!!! Egy idős néni idejött hozzám a boltban ,mikor vásároltam és épp a szőlőt nézegettem. Errefel megszólalt, hogy jajj nehogy egyek, mert majd a baba beteg meg hasfájós lesz tőle, főleg szoptatásnál. Elmeséltem anyukámnak, ő meg azt mondta, hogy totál embere válogatja, mert ő terhesen is, meg szoptatás alatt is kiló számra ette a szőlőt, épp szezonja volt, és én sem, meg a tesóm sem voltunk tőle hasfájósok. Nyilván a babot, meg ilyesmit jobb elkerülni, de nem kell mindent megvonni magunktól. Szerintem tapasztald ki! Írd le melyik nap mit ettél pontosan, és írd mellé hogy aznap fájt-e a gyerek hasa. Ha igen, akkor tudod hogy vagy az volt a ludas amit aznap, vagy az, amit előző nap ettél. Pár hét alatt látni fogod a lista alapján, mi az amitől fáj a hasa és akkor abból nem eszel, csak pár falatot. Mert ugye itt is érvényes a "mindent mértékkel" szabály. Tehát ha hasfájós a gyerek a cseresznyétől, ha bekapsz három szemet, lehet semmi baja nem lesz. De ha megeszel egy nagyobb tállal, akkor viszont igen.
Mondom, ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!