30. hetes kismami vagyok. Most vettem egy szoptatóspárnát. Ti használtok az alváshoz? És a szoptatásnál?
Szia!
Én 36 hetes vagyok, és használom is az alváshoz, mert nagyon sokat segít. Háton fekszem, és a nyakam meg a két kezem alatt van a szopispárna, plusz egy párna a lábaim alatt:)
Én nem használok. A nagypárnáim viszont nekem is sokat segítenek az alvásban.
33. hetes
Óriási ez a szopi párna!Rég óta csak ezzel tudok aludni el sem tudom képzelni mi lenne velem nélküle.Mióta megvan végig alszom az éjszakát anélkül hogy forgolódnék,könnyű kényelmes pozíciót találni vele.Biztosan ki fogom próbálni a szoptatáshoz is.Sokszor még a párom is kölcsönveszi éjszakás műszak után mikor én nem használom, Ő is szereti!Már arra is gondoltam veszek neki is egyet karácsonyra :-) (csak viccelek) Szerintem nagyon jó dolog nekem nem jöttek be a nagy párnák mikor még nem volt ilyenem.Remélem neked is beválik!
Jó pihenést "vele"!
34 hetes kismama
A legjobb találmány a terheseknek!
Én olyan jókat aludtam vele!!
Mióta megszületett a kislány (10napja), azóta használom szoptatásnál. Ezen kívül bele szoktam rakni a párna közepébe a babát, két oldalt összefogom, és bölcsőztetem, nagyon szereti :) :) tök cuki :)
Szia,
bár én még nem szoptatok,de már a terhesség elejétöl használom.Nagyon jó befektetés volt!Sima párnával ezt nem tudom elérni.Söt..ha nem vagyok otthon,a páromis azzal alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!