Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérdésem csupán elméleti,...

Kérdésem csupán elméleti, létezhet ilyen?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy egy nő szervezetében nem választódik ki a HCG és ezért negatív az összes teszt (pedig közben terhes)? Az ilyen hölgyek akkor mégis honnan tudják, hogy teherbe estek?
2015. júl. 7. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Olyan van, hogy valamilyen oknál fogva a vizeletbe nem választódik ki megfelelő mennyiségben, és ezért otthoni teszttel nem tudja kimutatni, de ilyen millióból egyszer, ha előfordul.

(Egyébként vérből még ekkor is ki lehet mutatni)

Ha e mellé még vérzést is tapasztal időnként, és így ez se kelti fel a gyanúját, akkor előfordulhat, hogy csak akkor ébred rá, ha már rúg a gyerek.

De azért ehhez egyrészt igen pechesnek kell lenni, másrészt akkor fordulhat elő, ha valaki egyáltalán nem figyel a teste jeleire, vagy elhessegeti a gondolatot, mert annyira fél a terhességtől, hogy nem akar még rá gondolni sem.

2015. júl. 7. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem létezik:)
2015. júl. 7. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
2-es! Ha nem értesz hozzá, miért írsz butaságokat? Létezik ilyen valóban, de nagyon-nagyon ritka. Az én dokim mondta, hogy a 40 éves pályafutása alatt egyszer sem találkozott még ilyen nővel.
2015. júl. 7. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Én sok olyn esetről hallottam, hogy csak jó sok késésnél mutatta ki a teszt.
2015. júl. 7. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor sem tudom elképzelni, hogy az ilyen nők hogy nem veszik észre, hogy terhesek? Tesztelgetnek, ami később is negatív, még ha időben megjön a "menstruációjuk", teljesen ki lehetne zárni a terhességet. És közben mégsem? Tényleg elkezdett érdekelni a dolog, unalmamban találtam itt is egyre több ilyen kérdést (teszt negatív végig, megjött az illetőnek, mégis terhes). Még egy ideig nem tervezek babát, így nem tudom, mi hogy működik, de véleményem szerint elképzelhetetlen nem észrevenni egy előrehaladottabb terhességet. Nem feszül a mell stb.?
2015. júl. 7. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:

szia!

a kövi kérdést én tettem fel hasonló témakörben. olvasgass a válaszok amiből az szűrődött le hogy amikor megmozdul a baba vagy inkább már elég sokat mozog nem lehet nem észrevenni

2015. júl. 7. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek feszül a melle. 32. héten vagyok, még egyszer se fájt vagy feszült.

(Ez rám mondjuk nem igaz, de:) nagyon sokan mindenféle tünet nélkül élik meg a terhességüket. Főleg az első trimesztert.

Eleinte pedig a magzatmozgás se tűnik többnek, mint bélmozgásnak (mellső fali lepénnyel én a 22. hétig egyáltalán nem is éreztem, és akkor is nagyon gyenge volt még).

Ha valaki nem akarja, vagy nem meri észrevenni a jeleket, simán bemagyarázhatja, hogy ez és ez bizony mástól volt.

Magasabb és/vagy testesebb nőknek a hasuk is később kezd el domborodni.

De összességében én is azt mondom, hogy csak annál fordulhat elő, hogy végig nem veszi észre a terhességét, aki valamilyen oknál fogva elutasítja azt, mentálisan beteg, depressziós...stb.

2015. júl. 7. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Jobb esetben az illetőnek kimarad a menzesz és elkezd gyanakodni rá, majd orvoshoz csak eljut ha más nem a második kimaradásnál.

Arra minimális az esély, hogy menzesz is legyen és a tesztek is negatívak legyenek, mindkettő nagyon ritka dolog, együtt meg hát főleg. Hát majd ha rúgdos a baba meg nő a pocakja..

2015. júl. 7. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
6 hetes vagyok. Az összes teszt negatív. A bhcg lett jó. Ott jöttek rá h baba van. Én csak a tüneteket vittem az orvoshoz. Ő pedig adta hozzá a tudását. Így derült csak ki.
2015. júl. 8. 02:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! De a menstruaciod kesett, nem?
2015. júl. 8. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!