Kérdésem csupán elméleti, létezhet ilyen?
Olyan van, hogy valamilyen oknál fogva a vizeletbe nem választódik ki megfelelő mennyiségben, és ezért otthoni teszttel nem tudja kimutatni, de ilyen millióból egyszer, ha előfordul.
(Egyébként vérből még ekkor is ki lehet mutatni)
Ha e mellé még vérzést is tapasztal időnként, és így ez se kelti fel a gyanúját, akkor előfordulhat, hogy csak akkor ébred rá, ha már rúg a gyerek.
De azért ehhez egyrészt igen pechesnek kell lenni, másrészt akkor fordulhat elő, ha valaki egyáltalán nem figyel a teste jeleire, vagy elhessegeti a gondolatot, mert annyira fél a terhességtől, hogy nem akar még rá gondolni sem.
szia!
a kövi kérdést én tettem fel hasonló témakörben. olvasgass a válaszok amiből az szűrődött le hogy amikor megmozdul a baba vagy inkább már elég sokat mozog nem lehet nem észrevenni
Nem mindenkinek feszül a melle. 32. héten vagyok, még egyszer se fájt vagy feszült.
(Ez rám mondjuk nem igaz, de:) nagyon sokan mindenféle tünet nélkül élik meg a terhességüket. Főleg az első trimesztert.
Eleinte pedig a magzatmozgás se tűnik többnek, mint bélmozgásnak (mellső fali lepénnyel én a 22. hétig egyáltalán nem is éreztem, és akkor is nagyon gyenge volt még).
Ha valaki nem akarja, vagy nem meri észrevenni a jeleket, simán bemagyarázhatja, hogy ez és ez bizony mástól volt.
Magasabb és/vagy testesebb nőknek a hasuk is később kezd el domborodni.
De összességében én is azt mondom, hogy csak annál fordulhat elő, hogy végig nem veszi észre a terhességét, aki valamilyen oknál fogva elutasítja azt, mentálisan beteg, depressziós...stb.
Jobb esetben az illetőnek kimarad a menzesz és elkezd gyanakodni rá, majd orvoshoz csak eljut ha más nem a második kimaradásnál.
Arra minimális az esély, hogy menzesz is legyen és a tesztek is negatívak legyenek, mindkettő nagyon ritka dolog, együtt meg hát főleg. Hát majd ha rúgdos a baba meg nő a pocakja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!