Elméleti kérdés! Létezhet, hogy valaki, ráfekszik álmában a babájára és a ezért megfullad a gyerek?
Figyelt kérdés
Ez azért jutott az eszembe, mert van egy török film a tévében, és ott az egyik szereplő kismama alatt a babája megfulladt. Kicsit lehetetlennek gondolom, mert azért csak nyöszörögne a gyerek, ha fulladna, meg az anyák felébrednek minden neszre.2014. febr. 8. 17:29
1/17 anonim válasza:
Elméletben igen.
Gyakorlatban szerintem sosem. Egy anyának kell lennie ennyi anyai ösztönének, hogy még álmában sem fekszik rá a gyerekére.
Amúgy én ezért is gondolom, hogy a gyereknek a saját ágyában kell aludnia.
2/17 anonim válasza:
Igen sajnos. Nemrêg hallottam, hogy cigányêlnál 6an aludtak egy ágyba kõztük egy újszülõttel. Sikeresen ráfeküdt az anyja, meg is fulladt a kisbaba
3/17 anonim válasza:
Sajnos előfordul. A rendszerváltás környékén volt Magyarországon is felvilágosító kampány ezzel kapcsolatban, mert több tragédia történt. Egyébként tévhit, hogy az anya felébred minden neszre, különösen ha hosszú idő óta nem aludta ki magát.
5/17 anonim válasza:
Igen simán. Ezért sem szabad egy ágyban aludni a gyerekkel.
6/17 A kérdező kommentje:
Igen, Szulejmán a film címe.
Szóval akkor megtörténhet. Lehet, hogy akkor nem érdemes egy ágyban aludni a babával. Végül is nem véletlen, hogy készítenek, vesznek saját ágyat a gyereknek és az sem, hogy rácsos az ágy.
2014. febr. 8. 17:56
7/17 anonim válasza:
Off: Kinek a babája halt meg így a Szulejmánban??? Mióta megszületett a kislányom nem láttam sajnos. :-) :-(
8/17 anonim válasza:
Amikor megszületett a kislányom, ez nekem is eszembe jutott és nem is aludtam el éjszakai szoptatás közben, amint végzett a cicizéssel, raktam az ágyába, nehogy még véletlen ráfeküdjek, de mikor nagyobb volt és mellettem aludt, soha nem feküdtem rá, inkább ő túrt le engem az ágyról:-) De még belegondolni is rossz, hogy ilyen előfordulhat. Bár én is azt gondolnám, hogy az anyai ösztönök erősebbek minthogy valaki ráfeküdjön a babájára, legalábbis én miután megszületett a kislányom nagyon éberen aludtam, még most is minden neszre felébredek.
9/17 anonim válasza:
Igen létezhet,ezért sem kell a gyerekkel egy ágyban aludni és még ezer más ok miatt.
10/17 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Az ember tudatlan állapotban van, és nem vigyázva alszik. "Anyai ösztönnek" ehhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!