Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elméleti kérdés! Létezhet,...

Elméleti kérdés! Létezhet, hogy valaki, ráfekszik álmában a babájára és a ezért megfullad a gyerek?

Figyelt kérdés
Ez azért jutott az eszembe, mert van egy török film a tévében, és ott az egyik szereplő kismama alatt a babája megfulladt. Kicsit lehetetlennek gondolom, mert azért csak nyöszörögne a gyerek, ha fulladna, meg az anyák felébrednek minden neszre.

2014. febr. 8. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Én úgy tudom, hogyha az anya nincs alkohol vagy gyógyszer befolyása alatt, nem fojtja meg éjjel a gyereket. Én is hallottam azt a bizonyos esetet, ott 2-3 felnőtt és 4-5 gyerek aludt egy másfél személyes ágyon, az anya nem ráfeküdt, csak olyan közel feküdt a gyerekhez, hogy az nem kapott levegőt.
2014. febr. 8. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Igen, elméletileg lehetséges. Akkor, ha túl sokan vagy túl kis helyen alszanak, vagy a gyerekkel alvó személy(ek) alkohol/kábítószer/nyugtató/altató hatása alatt van(nak).

Ha elég nagy ágyon alszanak ez nem történik meg. Hőkamerás vizsgálatok bizonyították, hogy a kisbabával alvó szülők ösztönösen, álmukban úgy helyezkednek, hogy ne veszélyeztessék a kicsit.

2014. febr. 8. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán megfulladhat, igen!

Mindenki ezzel az Anyai ösztön el jön! Nincs meg az rögtön!

A sok kialvatlan éjszaka után annyira el tud aludni az ember, nem kel fel arra hogy a babán fekszik, vagy hogy a takaró a babára került s megfullad.

Barátnőm a szoptatós fotelben elaludt, szoptatás közben, le ejtette az újszülött babáját!

Én tv-zek éjjel szoptatás alatt, hogy el ne aludjak.

Húgom is Annyira elaludt, szülés után a kórházban, hogy a nővérek keltették fel, hogy ne hallja hogy sír a babája!?

2014. febr. 8. 21:12
 14/17 Gabi86 ***** válasza:
100%
Én egyszer ráfeküdtem a lányomra(szerencsére a lábàra meg a kezére),a párom keltett fel.sőt olyan is volt töbször is amikor màr külön alud hogy fel sem ébredtem hogy sír vagyis nyöszörög
2014. febr. 8. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

7-esnek: Hatice (a szultán húga, Ibrahim felesége) gyermeke halt meg. Szegénynek ez volt a második babája, aki meghalt, de ezután majd ikreket fog szülni.

Kérdező Bocsi az OFF-ért!

2014. febr. 8. 21:48
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
óó le lehet pontozni akkor sem egészséges,nem veszélytelen,és nem higiénikus a babával egy ágyban aludni...
2014. febr. 9. 09:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Soha nem aludtam egy ágyban a gyerekeimmel,/ nem ítélkezés, egyszerűen így alakult mert jó alvók voltak és elvoltak az ágyukban/ , de ha csak a kispárna hozzámért már azt álmodtam hogy ott felejtettem őket magam mellett és rájuk fekszek és felriadtam. Mondjuk sosem éjszakáztam velük még akkor sem mikor betegek voltak, mert alszanak mindig szépen, nem tudom milyen kiütve lenni..
2014. febr. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!