Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes terhes vagyok! Van...

28 hetes terhes vagyok! Van egy 3 és fél éves kislányom. Szeretne holnap strandra menni. Mehetek én is? Csak a lábamat lógatnám bele!

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:

azért ne küld el egyedül a 3,5 évesedet strandra... :D

ha nyílsz már akkor ne menj bele és természetesen ne ülj napon, gyakran zuhanyozz le, hogy ne forrósodjon fel a magzatvíz. ha zárt vagy akkor te döntsd el, hogy vállalsz-e egy fertőzés kockázatát (pl. gombát terhesen nagyon könnyű összeszedni), önmagában az úszással, fürdőzéssel nincs gond.

én végig úsztam terhesen, nem lett bajom, nekem kifejezetten ajánlotta az orvos, hisz terhességem előtt is évekig úsztam napi szinten :)

2015. júl. 6. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 15 hetes vagyok. Nekem nem javasolta a doki a fürdőzést, pedig nincs semmi bajom. Annyit mondott,hogy combig belemehetek a vízbe.
2015. júl. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!