Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki hasonló...

Van itt olyan aki hasonló helyzetben van vagy volt? 7 hónapos a kislányom de ujra terhes vagyok 12 hetes.

Figyelt kérdés
(védekezés mellet jött a baba)Kicsit bizonytalan vagyok hogy fogom bírni mert mire megszületik a kicsi addigra a lányom 1 éves lesz.

2013. dec. 15. 17:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem majdnem másfél év van a gyerekeim között de barátnőmnél kereken 1 év. Nálunk és is nála is a nagy kislány, a kicsi fiú. És szuper! Vannak nehéz időszakok (pl. most is mikor mindenki beteg), de nagyon jó mert nagyon hamar összenőnek és imádják egymást. Nekem segítségem sincs egyáltalán, férjem sem tud segíteni mert reggel 8-tól este 8-ig odavan, de ha neked lesz segítséged (anyukád/anyós/férj) akkor nem lesz nehéz, nyugi. Boldog babavárást
2013. dec. 15. 17:47
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:) párom tud segíteni a kislánynál is ő segített:)).
2013. dec. 15. 17:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmivel nem nehezebb mint ha ikrek lennének. Ha mi ikresek bírjuk akkor te is fogod nyugi! :)
2013. dec. 15. 18:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 17 hónapos kislányom, és most jelenleg 35+2 napos terhes vagyok:)

Már nincs sok hátra, nálunk is másfél év lesz:)

2013. dec. 15. 21:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egyéniség kérdése (a gyerekeké és szülőké). Az ember alkalmazkodik a kihívásokhoz, és kétség sem fér majd hozzá, hogy ennek így kellett alakulnia! Biztos lesznek nagyon nehéz időszakok is, de 10-20 év múlva csak a szépre fogtok emlékezni...
2013. dec. 16. 07:25
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszömöm mindenkinek a választ;)
2013. dec. 16. 12:56
 7/13 anonim válasza:
Biztos lesz féltékenység, és nem lesz a legkönnyebb de minden probléma megoldható. Gratulálok és boldog babavárást! :)
2013. dec. 17. 17:55
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) pénteken megyek uh-ra :) már várom remélem h minden rendben van mert keményedek meg görcsölgetek:( magneb6 -ot már szedek
2013. dec. 17. 18:43
 9/13 anonim válasza:
Figyelj nekem az orvos azt mondta ha keményedek, igyak 1 (!) pohárka bort. De én magnesii cillit-et szedtem és jó volt. Remélem nálad se lesz semmi gond :)
2013. dec. 17. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálunk 17 hónap a korkülönbség, könnyedebb, mint a Te 13 hónapod lesz. Igazából ez nehezebb, mint az ikrekkel, mert két különböző igényű, vérmérsékletű és fejlettségű gyereked van. Míg a nagyot kéne járni tanítanod, addig a kicsit ölben, vagy kenguruban kell tartanod. A kicsinek nyáron igénye lesz arra, hogy napi 5-6 órát töltsetek a játszin, addig a kicsi csak aludni, vagy motoszkálni szeretne, és nyilván nem egyedül a babakocsiban, amíg te a naggyal foglalkozol. Más lesz az evés rendjük, az alvás rendjük, és minden egyéb is. Nem álltatlak azzal, hogy könnyű lesz, nyilván nem lesz az. De amikor majd ott állsz, hogy mindkét gyereket megfelelő módon rendezed, a háztartás is rendben, és te is állsz még a lábadon, akkor majd nevetve gondolsz vissza rá, hogy egy gyerek mellett milyen laza volt az élet. :):) Amikor megkérdezik tőlem, hogy milye, és hogy bírom, én mindig csak annyit mondok rá, hogy "Ebben legalább van kihívás!" És valóban. Ebben van kihívás. Előre fel kell készülnöd a dolgokra, mindig egylépéssel előttük kell járnod, és ehhez az kell, hogy nagyon jól ismerd őket, és mindig tudd, hogy mi lesz a következő reakciójuk. Szerintem mindig legyen terved a következő napi teendőkre, de ne ess kétségbe, ha valami mégis másképp alakul, és gyorsan tudj improvizálni egy B tervet! :)

Szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!! ÉS semmin ne parázz, menni fog minden!! :)

2013. dec. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!